LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45877

LunaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45879

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45880

Luna, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45881

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45882

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45883

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45884

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45885

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45886

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45888

Szanya Sajnálom ami veletek történik,ezek a dolgok sajnos mindannyiunknál benne vannak a pakliban.Nejem azon retteg mikor teszik ki B.t az ovibol pedig mindenki imádja.Ma találkoztunk az új fejlesztővel most végzett a Bárczyn előtte debrecenben szerezte meg a pszichológus végzettséget.Elvarázsolta B. szeme felakadt mikor elmondtuk neki hogy auti diagja van.Ő csak a nevtanos diagot tudta.Aranyos fiatal hölgy.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45889

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45890

Donpepe

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45891

Babesz, Donpepe, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

MaMil, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45892

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45893

Szia Babesz!
Köszönöm szèpen hogy eddig mindig írtál nekem ha baj volt, kedves tőled :)
Nos aznap este megoldódott a cumisüveg probléma, miután írtam. Az èn drága kisfiam, azt akarta hogy tartsam neki a cumisüveget, úgy mind a kistesójànak, aki most tanul pohárból inni, ès ugye kell neki a segítség. Ezért akarta B., hogy vele is ugyanúgy bánjak. Imàààdom!! :P csak kár hogy előbb nem értettem hogy mit akar, a kommunikációval nálunk is akad bőven probléma.
Remélem azért egyszer fog inni pohárból, erre egyenlőre nem làtok sok kilátást :)))

Látom az iskoláról mennyien írtok, hogy milyen problémás időszak lesz. Mindenkinek kitartást kívánok hozzá!
Mi októberben kezdjük az ovit. Eddig 1x voltunk bent, mindenki nagyon kedves volt. Remélem ha èn nem leszek ott, akkoris mindenki ilyen rugalmas lesz B.-vel.

Szanya!! Ha jól emlékszem te írtad nekem, hogy Bécsben is vannak Magyar gyógypedagógusok. Ezzel kapcsolatban valaki nem tud elérhetőséget?? Sajnos az internet nem dobott ki semmi hasznos infót. Diagnózis óta eltelt 3 hónap lassan, ès mèg mindig csak várunk, időpontot se kaptunk sehova...
Köszönöm szépen!

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45894

Zsuzsa09, neveket nem tudok, csak azt, hogy vannak. A face-en itt www.facebook.com/AutizmusSpektrumPedagogiajaSzakirany/ esetleg kérdezd meg.

Erről a pohár témáról lemaradtam az idegbajban. Nekünk is nehezen ment, nagyon sokáig ment a cumis, aztán az itatópohár, de még ovi elején sikerült megtanítani és iszik pohárból. Menni fog, kitartást.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45895

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45896

Zsuzsa

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45897

Babesz igazad van olyan vagy mint a feleségem kicsit túlaggódós de ez érthető ebben a helyzetben.Régebben VOLT barátnő azzal tömte a fejét hogy azért ilyen B. mert én vagyok itthon vele nem ő. Na ettől én is sokkos lettem.Tegnap az uj fejlesztőnk elmondta ha szavak vannak nagyon gyorsan elindulhat a beszéd egyik naprol a másikra,szobatisztaságról annyit B.önállóan kimegy lehuzza a nacit elintézi a dolgát de öltöztetni kell viszont ha elalszik szinte minden alkalommal becsurgat,majd kialakul.Az ovi mindenképp jo,csodákat tud tenni és lehet hogy vannak agresszor gyerekek de a többség aranyos.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45898

Babesz:

Az itteni oviban is csak pohárból szabad inni, és csak vizet. Múlthét pénteken voltunk bent, hogy a gyógypedagógussal megismerkedjünk. Nagyon kedves volt, ès ő tanácsolta, engedélyezte, ha B.-èt a cumisüveg nyugtatja meg akkor hagyjuk abból inni.. pedig abban reménykedtem, hogy új hely, új szabàlyok, talán elfogadja ott hamarabb a poharat. :))
Persze B. mèg kicsi, 2,5 èves múlt. Szívem szerint nem engednèm oviba, de kell neki a szociális élet. Sajnos itthon csak a testvéri féltékenység megy, ès B-nek látom h kell az új élmény,az új inger. Remélem jól döntöttem ezt kapcsolatban..

Szanya: köszönöm szépen, ma megpróbálom kinyomozni,hogy van e valaki a közelünkben :))
Oldalmegjelenítési idő: 0.137 másodperc