LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 7 éve 5 hónapja #44435

Mizujs, hogy vagytok? Mi volt a hosszú hétvégén? Faragtok tököt? Töklámpás fesztivál? www.programturizmus.hu/ajanlat-budapest-...ampas-fesztival.html
Mi kint voltunk tavaly, tök jó volt. :laugh:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 7 éve 5 hónapja #44443

Sziasztok,
Mégcsak most olvasok vissza, sok az érdekes téma, szóval még nem jutottam a végére, csak eszembe jutott némi info a legoval kapcsolatban ;)
Lego elemeket lehet külön is rendelni, pl.www.bricklink.com oldalról. Olyasmi mint a vatera, csak kifejezetten lego elemekre, készletekre vannak specializálódva :) Ezen kívül elvileg a lego oldalon is van hivatalos utánrendelési lehetőség, ha jól láttam. Nekem egy új készletből hiányzott egy elem, jeleztem nekik és ingyen elküldték kérdés nélkül. Szóval korrektek voltak nagyon :)

Autizmus mindennapok 7 éve 5 hónapja #44450

Köszi a legotippeket! :cheer: Sose gondoltam, hogy ennyi lehetőség van - ezen a fórumon nincs lehetetlen ;) :laugh: :P.

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Szanya,
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
8 éves ASDs kislány

Autizmus mindennapok 7 éve 5 hónapja #44451

Latonya, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 5 hónapja #44452

Ez a szél tök para. Nálatok nem csinált kárt? Én ki se merem dugni az orrom. Remélem, nem borul rá egy fa a kocsira.

A programunk a csodás időre való tekintettel bukfencezés és fejen állás. :) :) :) Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 5 hónapja #44453

• Nina42
  • Nina42 profilkép
  • Nem elérhető
  • 7 éves kissrácot terelő
Szanya, én is parázom a szél miatt, hogy egyszer rádönt egy fát a házra és agyoncsap. Bár talán az agyas rész miatt nem kell aggódnom. :silly:

latonya, írtam neked privát, láttam hercegnőket :)

Autizmus mindennapok 7 éve 5 hónapja #44454

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Autizmus mindennapok 7 éve 5 hónapja #44455

Köszi, Nina, köszi mindenkinek a tippeket!

8 éves ASDs kislány

Autizmus mindennapok 7 éve 5 hónapja #44456

Autizmus mindennapok 7 éve 5 hónapja #44457

• Nina42
  • Nina42 profilkép
  • Nem elérhető
Yatike, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 5 hónapja #44458

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Yatike: elvileg szerintem nem er össze automatikusan a ket törtenet. Na de mi lesz a sulival? Beszedfogyatekos koddal milyen suliba viszed? Mert ha a suliban eszreveszik az egyeb dolgokat nala es ök hivatalbol kuldik a bizttsaghoz, akkor tudomasom szerint arra köteles leszel mar vinni.

Autizmus mindennapok 7 éve 5 hónapja #44459

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Latonya, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 5 hónapja #44460

• Nina42
  • Nina42 profilkép
  • Nem elérhető
Luna,Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Szanya, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Kúp sztori: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 5 hónapja #44461

Elek... :) Nevezhetjuk csuklasnak is... Nem reszletezem. :) Persze nem mehetek haza ma. :S

Autizmus mindennapok 7 éve 5 hónapja #44462

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 7 éve 5 hónapja #44463

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.Köszönöm a gyors válaszokat a csp-s papirral kapcsolatban! Egyelőre még ovis, van még egy kis időnk az iskolán gondolkodni, de van a közelben egy beszédjavitó suli, alacsony létszámú osztályokkal. Ha ott esetleg gondok lennének és elküldenének a szakértőibe, akkor persze nincs mit tenni. Most még az óvodában sem tűnik fel, hogy autis gondok lennének.Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 5 hónapja #44464

Fú, Luna, nagyon köszi neked is! Gondoltam, hogy elsodort az élet ;). Lám kicsit jöttem érdeklődni és máris megoldjátok a gyűjtési szenvedélyeinket ;). :kiss:

Szanya,
8 éves ASDs kislány

Autizmus mindennapok 7 éve 5 hónapja #44465

Luna, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Ha már Kinder volt a téma: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Kíváncsi lennék a véleményetekre: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 5 hónapja #44466

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Szanya Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 5 hónapja #44467

Oldalmegjelenítési idő: 1.075 másodperc