LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #43859

Nekem 10 éves a fiam és 10 éve húzódik a lakáscserénk, mert 1 évre előre sem lehet látni azt, hogy milyen intézménybe fog járni. Még most sem tudom, mi lesz jövőre.

A pszichiáternél van a vizsgálat, oda kell bejelentkezned. A KIDSz szerintem fizetős, de ebben azért nem vagyok biztos, kérdezd meg. Ha az, akkor járhattok bölcsibe és oda is, ha van valami kedvezmény, akkor valószínűleg nem, meg kell kérdezni. A bölcsiben nem mondhatod, hogy SNI a gyerek, amíg nincs a szakértői bizottságtól papírod. Ha beíratod, akkor ők elküldhetik oda. De ahhoz célszerű előbb a pszichiátertől papír.

Babesz, ha még itt vagy, segíts légyszi kicsit Violának.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #43860

És kérni se kellett volna, köszi, köszi. :) :) :)

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #43861

Ha leírom a tüneteket esetleg tudtok mondani véleményt?

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #43862

LunaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #43863

Hogyan tudok vendégek elől rejtve írni nektek? Lehet kicsit fáradt vagyok már, mert nem látom ezt a funkciót. :(

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #43864

Viola
hát én kb. manapság minden 2. 2évesről megállapítom magamban, hogy nah ő is érintett lehet autizmusban, mert olyan kicsik még ilyenkor és lehetnek autisztikus tüneteik, amiket majd elhagynak, de írd le. Szanya a tuti ebben, ő simán megmondja kell-e aggódnod, de majd én is letudom írni mik voltak a gyerek tünetei 2 éves korban.

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #43865

Viola
Kijelölöd a szöveget és a felső sorban rákattintassz arra az ikonra amin két kisember van :)

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #43866

Köszi!

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #43867

Jaaaaaaaj, ez eléggé félrement a múltkor!!! :woohoo: Nem vagyok pszichiáter! :) Ha is ki is szúrom az utcán, attól még nem szólok az anyjának, semmi jogalapom nincs rá... És mi van, ha nincs is igazam?

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #43868

Szanya előbb-utóbb úgyis kiderül ha az. Szerintem aki aggódik az jobb ha elviszi a gyereket pszichiáterhez, max ha nem az akkor boldogság van :)

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #43869

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #43870

Viola
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #43871

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Viola, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #43872

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #43873

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #43874

Szanya Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #43875

Én idő!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:
Hát ez kész. :)

Mennem kell leckét írni a gyerekkel.

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #43876

Látom neked sem sok jut belőle!!!! :D

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #43877

Otthagytam a matekkal.
Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Na megyek, mert még nyelvtan is van.

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #43878

Viola

Mindenkinek: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Oldalmegjelenítési idő: 0.865 másodperc