LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43838

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43840

• Nina42
  • Nina42 profilkép
  • Nem elérhető
  • 7 éves kissrácot terelő
Szanya, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Hátha valamelyik új neked és megtetszik. :)

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43841

• Nina42
  • Nina42 profilkép
  • Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43842

Nina, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43843

Szanya

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43844

Nina, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Babesz,Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43845

• Nina42
  • Nina42 profilkép
  • Nem elérhető
Szanya, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43846

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43847

Luna, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

A face-en épp most kérdeztem meg, hogy kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatban, itt is megkérdezem: lampakor.blog.hu/2017/09/19/egy_rendor_m...es_egy_autista_tinit

Konkrétan az a kérdésem, hogy szerintetek használna ilyen esetben a "felirat"?

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43848

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43849

Hú, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43850

Luna, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Zorka,Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43851

Ezt muszáj elújságolnom! Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43852

Sziasztok, teljesen új vagyok itt a fórumon és azért ide írok, mert itt látom, hogy aktív a hírfolyam. Szóval kisfiam 2 éves lesz pár nap múlva. Tüneteket másfél éves kora óta látom (nem figyel a nevére, nem néz rám stb.) Korai fejlesztőbe jelentkeztem de csak nyár végére ígérték a kérdőívet. Közben a Bethesdába is próbálkoztam, ahol végül ma megvizsgálták a kisfiamat. Neurólógus nem talált eltérést, gyermekgyógyász azt mondta majd a gyógypedek mondanak konkrétat, gyógypedek semmi konkrétat nem mondtak!!!!!
Ennyi volt a mondandójuk: 5 területet vizsgáltak, amiből a kommunikáció és a szocializáció terén látnak elmaradást, amire fejlesztést javasolnak. Diagnózist szerintük pszichiáter adhat de oda nem küldtek, (majd 3 évesen) a mai vizsgálatról a zárót 1 hónap múlva postázzák. Megírnátok légyszi, a véleményeteket!!!!! Nagyon köszönöm!!!!

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43853

Szia Viola!

Be kell jelentkezni a pszichiáterhez. A többi felesleges kör. Bejelentkezhetsz, nem kell kivárni a 3 éves kort. És a Bethesdának fejlesztője is van. (A KIDSz, ami korai fejlesztő, tehát pont jókor mennél oda.)

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43854

Szia Szanya a Kids-nél voltunk! Ott ajánlották a fejlesztést is. Azt nem tudom miért nem mondtak konkrétumot. A 3 orvos közül melyik fogja meghozni a diagnózist? Lesz-e egyáltalán valami a zárón? Vajon mi lesz rajta? Éppen eleget őrlődtem már eddig is.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43855

Azt nem tudhatom, mi lesz a neurológiai vizsgálat eredménye, de azért nem mondanak konkrétumot, mert ez a pszichiáter területe. Oda kell menni vizsgálatra és lehet, hogy utánkövetéses vizsgálatot kér és csak a negyedik vagy ötödik után mond valamit.
Mindegy egyébként, ha auti, akkor auti papírral jártok ugyanoda fejlesztésre, nincs momentán jelentősége, ha eleve fejlesztésre javasolták. Azért is nem sürgetik.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43856

Én értem, hogy nekik mindegy de nekem nagyon nem. Egy megkésett fejlődés vagy nem tudom mi lehet még és egy autizmus között óriási a különbség. Az egész további életünket befolyásolja a diagnózis. Most kezdenénk a bölcsit 2 hét múlva. Lehet hogy speciális bölcsi kellene inkább. A gyógyped szerint szóljak a bölcsiben, hogy SNI a gyermekem. A korai fejlesztőben vajon lesz pszichiátriai vizsgálat? A kettő közül csak egy fejlesztő helyet választhatok gondolom.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43857

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43858

Viola
Oldalmegjelenítési idő: 0.940 másodperc