Makilla: gondolom a képzeletedet is felülmúltam!

Sose menne nekem, az ami neked 3 gyerekkel zsonglőrködni ilyen korkülönbséggel.
Csino: A fiammal így visszatekintve 3,5 évesen volt igazán nehéz a dolog. A rossz szokások egymásnak adják át a helyet, de a fejlődés is halad. Rengeteg dologra megtanított pl: más szemmel nézem az embereket, megállni egy vízcsepp miatt, örülni egy olyan dolognak amit más kiráz a kisujjából, de én tudom neki ez kemény munka volt.
Vagy ahogy Babszi fia fogalmazott a tesóval kapcsolatban, ő önmaga.
Persze az én fiam nem aspi és nem tudhatom mennyire zavarja, hogy nem tud játszani mással v. akarna-e beszélni vagy nem.
Babszi: Andrist is imádták az óvodában a lányok, puszilgatták, óvták. Volt aki, azért mert: - Nem verekszik, nem durva! Egy cserfes kislány pedig, azért: - Olyan jól tud hallgatni!

Egy kisfiú megkérdezte tőle/em, mikor látogatóba visszamentünk az óvodába: - Meggyógyult már? Tud már beszélni?
Volt aki próbálta tanítani beszélni, mert az öccsét is tanítgatta otthon. Nem tűnt fel a drágának, hogy tőle is idősebb Gizmo.
Mennyire a fiad találja ki a közös játékokat a gyerekekkel az óvodában? Ha ő, akkor tuti nagyon szórakoztató a gyerekeknek.

Miket szeret játszani? Gondolom az arcmimikája jó?
Szanya: Jobbulást!
A héten a rendelésünknek előbb lett vége, mert a suli riasztott, hogy baleset történt és vigyem haza. (Nem szokott ott kakilni, híg volt.

) Mégse mondhattam azt, hogy várjanak még egyet, mielőtt szólnak (van elég ruhája is). Rohantunk a főnökömmel, mert a tájékoztatás arról nem szólt van-e láza is v. vmi. Szerencsére semmi baja a gyereknek éppen tornázott mikor megérkeztem. Szegény tökre nem értette mért mentem érte és mért nem a saját kocsinkkal megyünk haza. Mondjuk a műszerfal az frankó volt, jól meg is nézte.
Tegnap "Macikat" néztünk Veresen. A vonatos bácsi csak miattunk tett egy privát kört.
Tök jót nevettünk, mert mindenki mézzel próbálta tömni őket. Az egyik csaj beszólt:- Biztos magas a cukruk! Pasija:- Ja és már unja a mézet, inkább húsra vágyik. (az egyik mackó éppen akkor hagyta ott a fakanalas embereket)
Ma pedig lovaglás után Dobogókőn.