Sziasztok!
Üdv. az újaknak!
Eléggé el vagyunk havazva. Sikerült egy beugrós állást találnom, így még kevesebb a szabadidőm, de nagyon kellett már ez a munka, úgyhogy örülök.
Champ!
Én annyira imádom a tanítónéniteket! Mindig mosolyog, mindig olyan nyugodt, és barátságos. Szuper csaj tényleg!
Mit sikerült intézned iskolaügyben?
Szanya!
Hogy bírja Z. a sulit? Azt olvastam, hogy már többször volt beteg az elmúlt hetekben. De alapvetően meg vagy/vagytok elégedve?
Labolen!
Gyógyulj meg!!!
Cs. nagyon jól bírja a sulit. Vannak nehézségei, de napról-napra könnyebben veszi az akadályokat. A nővére az én kis spionom.

Mindig kikérdezem, mit lát napközben. De ugyanazt mondja mindig: Cs. szaladgál, fogócskázik, játszik a gyerekekkel, sokat mosolyog, és van, amikor kettesben kézenfogva sétál a tanítónénivel.

Konkrét tanulásról még nem tudok. Még megy az összecsiszolódás, az iskola "megtanulása, megismerése".
Szépen használják a napirendet, mindig szólnak, ha kérnek új kártyát új tevékenységhez. Használnak szabálykártyákat is. És betettük most már a zsetonokat is. Kétféle zseton van. Narancssárga és piros. Ha valamit teljesít kap 1 narancssárga zsetont, ha valami olyat teljesít, ami tőle különösen nagy teljesítmény, kap 1 piros zsetont. Itthon beválthatja.
Eddig egész jól gyűjtögeti őket, és többnyire tudja azt is, miért kapta. (Eddig a legtöbb zsetont a csendben maradásért, és a másik végighallgatásáért kapta.)
Ami nagyon észrevehető Cs-n:
- fejlettebb szinten játszik egyedül
- hosszabb mondatokat használ, és az összetett mondatokon sem rágódik annyit
- az időérzéke javult,
- és összességében nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb.
Nem tudom, mi lenne velünk enélkül az iskola nélkül...