Szanya,
Ha meggyilkolok egy molylepket, vagy egy legyet, en a kovetkezo kommentart fuzom hozza: "annak mar annyi", illetve "szetlapult"

Ezeken E nem akad fent. Nyaron neha megcsodalt egy-ket elettelen mehecsket, szinten az annak mar annyi kommentarral, es betettuk oket egyutt a fube, megbeszeltuk, hogy ezek tobbe nem repulnek, itt maradnak a fuben.
Egyebkent en is nagyon ritkan utok le rovarokat, meg a pokokat is kiviszem inkabb (E is segit benne).
Komolyabban a halal kerdese meg nem merult fel szerencsere, de azt erzem, mar nem lehet kikerulni, itt-ott szoba kerulhet. Most pl vettem otthon egy uj Bartos Erika konyvet (Hogolyo), es abban van egy-ket furcsa vers, amiben konkretan szo van a halalrol, en kicsit megutkoztem rajta, es nem tudtam mit kezdeni vele hirtelen,nem volt kesz tervem, mit mondjak a gyereknek. (Megint megfogadtam, hogy nem olvasok fel neki semmit anelkul, hogy egyszer legalabb nem olvastam volna at elotte)
De azok nagyon jok, amiket suni es champ irt. Valahogy egyszeruen, termeszetesen beszelni rola.