Sziasztok!
Nagyon jó volt a találkozó! Szuper, hogy a neveket végre összeköthettem arcokkal és néhány szót sikerült szinte mindenkivel váltani
Tomger, jó, hogy tudtunk hosszabban beszélgetni! Lehet, még mindig ott lennék, ha nem aggódtam volna a gyerkőcök miatt! Mondjuk elég szemrehányó volt mindkét felvigyázó, mert "azt mondtad, hatkor vége!" Vicces, hogy én nem mehetek el pár órára sem úgy, hogy ne állna meg az élet...
Szanya: Köszönjük a szervezést! Még sok ilyet, légyszi!

Az nagyon ijesztő, amit a szakértőiről írtál, ezek után rettegek, ha szeptemberben tényleg elküld az ovi! Persze a pozitív részleteknek kell örülni, csak nehéz elvonatkoztatni a dilettantizmusuktól...
Labolen, köszi, hogy elolvastad a zárójelentést. Érdekes dolgokat mondtál, pl nem is gondoltam, hogy az nagy dolog, hogy tud nemet inteni a fejével, vagy hogy mindig figyelte a reakciómat... De ezeknek most nagyon örülök! A pszichoped bácsi azt mondta, kár, hogy nagyon kevés saját tapasztalást írtak le mindkét helyen, igazából a kérdőívre támaszkodva adták a diagnózist (főleg a Vadasban), pedig ugye azért lenne a vizsgálóhét, hogy az ott tapasztaltak alapján hozzanak döntést...
Na mindegy, a találkozón meggyőztetek és egy lájtosabb verziójú napirendet szeretnék kipróbálni, mert úgy érzem, az mindenképp segítség lehet. Most gyűjtöm a képeket, aztán kérek segítséget, mit hogyan kezdjünk!
Éva, nagyon jót beszélgettünk, remélem, azóta jöttél fórumot olvasni és kapod az erőt, jó ötleteket! Várom az emailed is!