LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Beszélgessünk a mindennapokról, sikerekről, problémákról, hírekről, programokról.

Téma: Játékajánló

Válasz: Játékajánló 10 éve 7 hónapja #27846

• Lucy
  • Lucy profilkép
  • Nem elérhető
Köszi, hogy megcsináltad, Szanya :) .

Elefun lepkefújó elefánt:

Ez nehezen ment eddig, nem tudott figyelni és a hálóval lepkét elkapni egyszerre, újra elő kell vennünk.

Várom én is további ötleteiteket ;) :) !
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Játékajánló 10 éve 7 hónapja #27847

• champ
  • champ profilkép
  • Nem elérhető
  • 9 éves auti fiú, 7 éves nt lány
Z.-nak ez volt a kedvence a nev. tan.-ban.
Egy kis szövet zsákban az összes betű benne volt, meg jó néhány vagon, amin a szavakat lehetett összerakni, és persze mozdony. Sajnos ilyen teljes készletről nem találtam linket. :(
Vonat és betű kedvelőknek szerintem ideális.

Válasz: Játékajánló 10 éve 7 hónapja #27849

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Gyártó oldala jöhet, maga a kép a játékról és kipróbálós leírások, videók, de ne webshopokat! (És használt cikkes oldalakat se.)

Válasz: Játékajánló 10 éve 7 hónapja #27851

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
A kép rejtve van a vendégek elől.
Jelentkezz be vagy regisztrálj, hogy láthasd.

This message has an attachment image.
Please log in or register to see it.

Válasz: Játékajánló 10 éve 7 hónapja #27853

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Champ, ez a betűvonatos nagyon jó. Mintha lenne ilyen Legóból vagy Duplóból is, nem?

Az előbb becsatolt Make 'n Break-ből nekünk az úti verzió van, nagyon jó, imádja a gyerek. Kártyákon van megadva, amit ki kell rakni a kis fa téglatestekből, utána gyorsan szétborítani és közben ketyeg az idő, minél gyorsabban kell tudni összerakni az alakzatokat.

Válasz: Játékajánló 10 éve 7 hónapja #27854

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Húsvétra Tojásfutam! Van ilyen más gyártónak is. Mágneses tojások, egyfajta memóriajáték, de itt is a lényeg a gyorsaság. Nekem nagyon tetszik, a gyerek már kissé unja.

Ez az egyik kedvenc topicom lesz, azt már látom. :cheer:

Válasz: Játékajánló 10 éve 7 hónapja #27855

• agiviki
  • agiviki profilkép
  • Nem elérhető
Szanya, a Make 'n' break nekünk is meg van, de már unjuk, ritkán vesszük elő.
de az összes ehhez hasonlót szeretjük, pl. kalapácsos játék. Megnézem ezt a tojásfutamot:-)

Lucy, köszi az ötleteket:-)

Válasz: Játékajánló 10 éve 7 hónapja #27856

• Lucy
  • Lucy profilkép
  • Nem elérhető

Szanya,
ok, akkor félreértettem :) .
A Make'n' break névről megvan, de nem néztem még utána, jónak tűnik :) .

Van Duplo számvonat, de az olyasmi, mint a régi számos Duplo, tulképpen vonat alapra a számok feltehetők, szintúgy volt kapható betűs Duplo készlet, ma már ritkán kapni, és nagyon drága. A számos nagyon régi kedvenc, a betűst mindig kéri a gyerek, de már az ezredik betűs dolgot meggondolom, megveszem-e neki, főleg ennyiért...

A lepkefújó videó akkor mehet, ha jól értem, a többiről sajna csak kép van, szerintem csak rövid ideig voltak forgalomban, azért lehet már csak korlátozottan, itt-ott hozzájutni.
Kipróbálom én is a csatolást, egy kedvenc kirakó, egymás után jönnek az állatok, pici részeikből kell kitalálni, ki következik. Nagyon hamar megy már, de szereti még H.

Válasz: Játékajánló 10 éve 7 hónapja #27857

• Lucy
  • Lucy profilkép
  • Nem elérhető
Még egy jó kis betűs: fakocka gyöngyök, rengeteg van a zacskóban, igaz, nem csak magyar karakterek, de így is nagyon jó. Itt már kell kézügyesség, nagyon kicsik, az eredeti fűzőjét cseréltük másikéra, nem volt könnyű belefűzni:

Válasz: Játékajánló 10 éve 7 hónapja #27861

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
  • Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Jó ötlet volt!, csak be kell ide kukkantanom és rengeteg ötlet lesz itt játékra.

Lucy: Ezt a betűfűzőst néztem délelőtt. :)
Amin meglepődtem, hogy a Coloramát, most megtaláltam fából és föl is lehet fűzni.

Válasz: Játékajánló 10 éve 7 hónapja #27862

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Korábban már volt szó erről is: Blinde Kuh, bekötött szemmel (boci álarccal) tapogatással kell tudni felismerni a különböző állatokat és tárgyakat.
Kisebbeknek kirakósként is használható (ha megtartjuk a táblát, amiből kipattinthatóak a formák). Körberajzolva pedig színezőket lehet a segítségével készíteni.

Válasz: Játékajánló 10 éve 7 hónapja #27869

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
  • 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Nálunk, igazán magától sose társasozott, csak ha beraktam fejlesztő feladatba, most már hajlandó beszállni egy-egy játékba magától is, de ő nem kezdeményez társast.
Azért leírom, hogy szerintem a zingo szuper, és ami most tetszik nekik, az a spuzzle.
5 féle 4 darabos kis minikirakót kell kirakni, úgy, hogy kártyát húzol, és amelyik állat van a kártyán, abból rakhatsz ki egy darabot. Aki hamarabb kész, az nyer, közben van rablós kártya, és olyan, amiben mindenki rakhat egy tetszőleges darabot. Szerintem nagyon jópofa, több féle verzió is van, nekünk hercegnős van, de L.- t nem zavarja. ;)

Amúgy a fiam elvan 56 darab fakockával, mindegyikre egy számot írtunk. Nem volt nagy befektetés. :D

Szanya: Itt válaszolok a postásos kérdésre: Elég bonyolult, ha minden szabályt alkalmazol. Ha nem használod a kártyákat, akkor lehet sima körbemenős, és levél lerakósként játszani, és nem taktikázol. Mi amúgy úgy játszottuk, hogy mindenkinek én mondtam, hogy mit csináljon. De eddig csak egyszer próbáltuk, még tanuljuk. :)

Válasz: Játékajánló 10 éve 7 hónapja #27871

• Lucy
  • Lucy profilkép
  • Nem elérhető
Labolen, erről az Spuzzleről még nem is hallottam, szerintem tetszene H.-nak is, köszi az ötletet :) .

Szanya, a Blinde Kuh mindig ott van mint beszerzendő, igazából hasonlatos a pokróc alatti tapogatóshoz kicsit.

Valakinek van Happy Cub nevű kockája? Néztem, hogy térben és síkban is kirakható, a térbeli dolgok nehezebben mennek, gondoltam, hasznos lenne.

Én ma olyat találtam ki, hogy tanuljuk a könnyű és nehéz megértését, hogy tál vízbe tett egy-egy dologra meg kellett előzetesen tippelni, úszni fog a vízen vagy lesüllyed. Helyes válaszért pontok jártak, most kivételesen nem követelt gumicukrot a végén, el volt foglalva a vizes munkával. A végén kanállal neki kellett kiszednie a cuccokat, nagyon élvezte, persze kis víz ráment a nacijára, így volt ruhacsere is :whistle: :laugh: .

Válasz: Játékajánló 10 éve 7 hónapja #27872

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Labolen, mit csináltok az 56 db. számos fakockával?

Azt hiszem, ezt a levelest megvesszük a szülinapjára. Szeretem ezeket a bonyolult társasokat. A minap Labirintusozásra is rávettem, pedig ez nem a kicsiknek való. Most először volt hajlandó játszani vele, úgyhogy még nehézkesen ment, mondanom kellett, hogy mit hova kell tolni, de jó lesz ez. (De mondjuk a kicsiknek valót kellett volna inkább megvennünk.)

Válasz: Játékajánló 10 éve 7 hónapja #27873

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Lucy, miket raktatok a vízbe? Mi az, ami rajta marad? (Pillanatnyilag csak a pingponglabda jut eszembe.)

Válasz: Játékajánló 10 éve 7 hónapja #27874

• Lucy
  • Lucy profilkép
  • Nem elérhető
Még az Addictaball-t láttam, hogy ajánlgatták valahol, szerintem H.-t nem kötné le, elég bonyolultnak tűnik:

Válasz: Játékajánló 10 éve 7 hónapja #27875

• Lucy
  • Lucy profilkép
  • Nem elérhető
Nekem miért lesz ilyen nagy a kép? Ahogy néztem, maga a labda is van több változatban, egész nagyban is. Több ilyen típusú játék volt egy helyen, labdán belül ide-oda vezetgetős, elég gumijáték, de lehet, meg kéne próbálni majd. Csak türelem kéne hozzá.

Szanya, nekünk meg a lesüllyedős hiányzott, a citromot félig elfogadtuk annak, az sem merült teljesen az aljára, a kanál az igen.
Fennmaradtak a Duplo állatok, kupak, egész dió, toboz, gumi fürdőjáték.

Válasz: Játékajánló 10 éve 7 hónapja #27876

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Húúú, ennek biztos örülne. :) Ez olyan, mint a régi lapocskás türelemjátékok, csak térben, ugye?

Válasz: Játékajánló 10 éve 7 hónapja #27877

• Lucy
  • Lucy profilkép
  • Nem elérhető
Igen, és van több méretben, a nagyobb méret nem túl olcsó, de jól néz ki, és ha van türelme hozzá valakinek, biztos leköti egy darabig.
Egyre nagyobb kedvet kapok én is hozzá, de nem tudom belőni, H. foglalkozna-e vele, vagy nem lenne hozzá türelme.

Recent Toys termékek hasonlók még, bár az már nekem is fogós lenne sztem, de ez nem jelent semmit, az ilyenféle játékok nem az erősségeim...

Válasz: Játékajánló 10 éve 7 hónapja #27878

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Az eredeti méretben teszi be. Ha nem nyomsz rá a feltöltésre, akkor csak csatolja (ahogy Labolenét). Ha zavar, hogy nagy, akkor pl. irfanview programmal minden kép egységméretre hozható csoportos átalakítással, csak az így egyesével kissé lassú. Megnézem, hogy nincs-e a fórum progiban valami opció, hogy minden képet alakítson x méretre.

A Duplo fönnmarad? Hát ez érdekes, azt hittem, hogy az lesüllyed.

Megoldani biztos nem oldaná meg a feladatot a labdával, csak gurigázna vele. Dilemma, hogy érdemes-e megvenni, nálunk is jó kérdés, hogy meddig kötheti le. De az biztos, hogy elsőre imádná. Csak lehet, hogy 5 perc után elunná.

Logikai játékban egyébként nem vagyunk jók, pillanatok alatt elunjuk mindannyian.
Oldalmegjelenítési idő: 0.076 másodperc