Nálunk, igazán magától sose társasozott, csak ha beraktam fejlesztő feladatba, most már hajlandó beszállni egy-egy játékba magától is, de ő nem kezdeményez társast.
Azért leírom, hogy szerintem a zingo szuper, és ami most tetszik nekik, az a spuzzle.
5 féle 4 darabos kis minikirakót kell kirakni, úgy, hogy kártyát húzol, és amelyik állat van a kártyán, abból rakhatsz ki egy darabot. Aki hamarabb kész, az nyer, közben van rablós kártya, és olyan, amiben mindenki rakhat egy tetszőleges darabot. Szerintem nagyon jópofa, több féle verzió is van, nekünk hercegnős van, de L.- t nem zavarja.
Amúgy a fiam elvan 56 darab fakockával, mindegyikre egy számot írtunk. Nem volt nagy befektetés.
Szanya: Itt válaszolok a postásos kérdésre: Elég bonyolult, ha minden szabályt alkalmazol. Ha nem használod a kártyákat, akkor lehet sima körbemenős, és levél lerakósként játszani, és nem taktikázol. Mi amúgy úgy játszottuk, hogy mindenkinek én mondtam, hogy mit csináljon. De eddig csak egyszer próbáltuk, még tanuljuk.