sucika67.blogspot.hu/2012/04/szokincsfej...-tarsasjatekkal.html (kreatív átalakítása a játéknak)
Labolen, Szanya: meg van nektek az activity junior? nem emlékszem már azt tudom, hogy beszéltünk róla.
Hevi: Az órásat én is néztem.
A sakk nekem se jött be, mert utálok várni, ezért szeretem az amőbát jobban, főleg a térbelit.
Szanya: és a vonal bezárós játék? Csak egyenes vonalat lehet húzni és a másikat be kell keríteni, a saját vonaladon átmehetsz, de a másikén nem.
Kisebbeknek: Mount everest ez egy hegymászós játék két kis emberkét kell feljuttatni a csúcsra az ellenfél a túloldalról mászik és, ha az én túloldali lukamba teszi a saját kezét-lábát akkor én akár le is pottyanhatok és kezdhetem újra a mászást.
Van ez nagyobb gyereknek is: Mount Everest/kooperatív játék
Egy hegymászócsoport szeretne eljutni a Mount Everest csúcsára, de az expedíciónak számos problémával kell megküzdenie: nehéz átkelőkkel, zord időjárási körülményekkel és kisebb balesetekkel is.
Az együttműködés, a jó felszerelés biztosítja, hogy tovább tudjanak mászni. Azonban bizonyos esetekben a hegymászóknak vissza kell térniük egy alaptáborba, hogy készleteiket feltöltsék.
A Mount Everest egy igazi csapatjáték, ahol a játékosok az együttműködési képességeiket trenírozhatják. Tapasztaltabb játékosok részére a játék tartalmaz két variációt, ahol a felszerelések súlya játssza a főszerepet.
2-6 játékos részére
7 éves kortól
Nem tudom lehet-e ez utóbbit kapni.