LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Beszélgessünk a mindennapokról, sikerekről, problémákról, hírekről, programokról.
  • Oldal:
  • 1
  • 2

Téma: Gyász, veszteség

Válasz: Gyász, veszteség 9 éve 9 hónapja #37957

• Szomorú Anya
  • Szomorú Anya profilkép
Mindanyiótoknak köszönöm a tanácsokat és az együtt érzést.Sok jó ötletet adtatok.Főleg a virág és a a fénykép készítés.Nagyon közeledik az idö már frászom van ha csörög a telefon.De a fiaim vigyáznak ránk.Valamilyen ürüggyel minden nap többször is be néznek.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Gyász, veszteség 9 éve 9 hónapja #37960

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Szomorú Anya, hihetetlenül rendes, gondoskodó családod van.
Borzasztó ez a telefonfrász, nekem is ez van. :(

Válasz: Gyász, veszteség 9 éve 9 hónapja #37968

• Szomorú Anya
  • Szomorú Anya profilkép
Köszönöm Nektek a vígasztaló szavakat.Nagyon nehéz.

Válasz: Gyász, veszteség 9 éve 8 hónapja #38172

• HáromMackó
  • HáromMackó profilkép
  • Nem elérhető
  • Auti kisfiam 10 éves
Sajnos anyosom nagyon beteg Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Családunk: apa, anya, három gyerkőc és két kandúrka
Családi szóvivő: anya azaz én ;)

Gyász, veszteség 8 éve 10 hónapja #40559

• bobe
  • bobe profilkép
  • Nem elérhető
Sziasztok! Már jó régen nem írt senki ebbe a topicba.
Az lenne a kérdésem, hogy egy aspergeres felnőtt érti a halált? Érez-e fájdalmat, ha elveszít valakit? Ki tudja-e mutatni? Tudom, biztos ez is egyénfüggő, de érdekelne, ha tud valaki konkrétumot írni, azt megköszönném!

Gyász, veszteség 8 éve 10 hónapja #40561

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Ferjem erintett...karacsony elött volt egy eve, hogy aposom varatlanul meghalt. Nem reagalt maskent, mint azok az nt ferfiak, akik 'tartjak magukat' e nem mutatnak kifele sok mindent. Megrazta a dolog, megerintette...hogy belul igazabol mi zajlott, azt viszon nem tudom, nem nagyon beszelt rola, talan egyszer, a konkret esemenyek folyamatat elmeselte.

Gyász, veszteség 8 éve 9 hónapja #40811

• Frézia
  • Frézia profilkép
  • Nem elérhető
Böbe, igen, szerintem mindenképpen érti és ki is tudja mutatni, a kérdés inkább az, hogy hogyan. Föleg, ha figyelembe vesszük, hogy mint más érzéseknél is, a gyásznál is elöfordulhat, hogy csak szélsöséges érzelmek vannak és hiányoznak a köztes fokozatok. Ezért lehet, hogy szélsöséges módon dolgozza fel valaki az érzéseit, de az is lehet, hogy felnött korban már elsajátította az érintett az ilyen helyzetekben elvárt viselkedésmódot és úgy fog reagálni mint bárki más. (Bocs, kicsit késön válaszoltam...)
  • Oldal:
  • 1
  • 2
Oldalmegjelenítési idő: 0.133 másodperc