LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Fejlesztés

Téma: Vieselkedés-terápia, pszichológus Asperger

Vieselkedés-terápia, pszichológus Asperger 6 éve 3 hónapja #43240

  • aszontagh
  • aszontagh profilkép
  • Nem elérhető
Szervusztok! Nincs véletlenül valakinek pszichológus szakember / pszichiáter szakember ismeretsége, olyan valaki akit ajánlani tudnátok, Asperger-autizmussal élő gyermek segítésére? (viselkedésterápia, szorongásoldás)
Most költöztünk haza Magyarországra, és nagy szüksége lenne 11 éves kisfiunknak segítségre (iskolai fejlesztés indítása folyamatban, elvileg, illetve van egy külsős fejlesztőpedagógusunk, de pszichológus kéne..... Nagyon köszönöm előre is!!
Annamária
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vieselkedés-terápia, pszichológus Asperger 6 éve 3 hónapja #43241

  • Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Szia Annamária!

Budapesten keresel? Pl. az Autizmus Alapítványnál van több, a Cseperedőben, és a kórházakban (ahova területileg tartoztok) is érdemes próbálkozni.

Pszichiáterhez szinte csak a területileg illetékes kórházon keresztül juthatsz. Épp nemrég telefonáltam végig jó néhány rendelőt és kórházat sürgősségi időpontért szintén szorongásosnak mondható probléma miatt (csak nekünk ennek nem lelki oka van, hanem fizikai, ami elvileg nyáron meg lesz oldva, de addig szorongásoldó gyógyszer kell) és mindenhonnan elhajtottak, a kerületi szakrendelőben akartak adni időpontot 3 hónapra (de ott pszichiáter és pszichológus is van) és végül a nekünk erre a problémára területileg nem is illetékes, ám igen jóindulatú emberekkel dolgozó közeli kórház adott időpontot, de ők is 1 hónapra. A pszichiátert abszolút tudom ajánlani, de ha nem vagytok oda körzetesek, akkor hiába, minket is csak azért fogadtak, mert a kerületben lakunk és minden más ügyünkkel viszont odatartozunk. (Bethesda.)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.033 másodperc