LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

Autizmus világnapi közös játék és séta - Pécs

Naptár
Vidéki programok
Dátum
2023.04.03. 8:00 - 2023.04.04. 9:00
Helyszín

Leírás

Április 2., az autizmus nemzetközi világnapja.
Az idei évben az együttgondolkodás és szemléletformálás égisze alatt, szeretettel meghívjuk Önöket az alábbi programra.
Közös időtöltés és játék, zászlólengetés, autizmusban érintett gyermekekkel, gyermekekért
Időpont: 2023. április 3. 10.00-11.00
Helyszín: Pécs, Köztársaság-tér
Amennyiben szívesen csatlakoznának kezdeményezésünkhöz, úgy kérjük Önöket, hogy:
ezen a regisztrációs felületen jelezzék azt legkésőbb Március 31. 12.00-ig ( a regisztrációs felület kitöltése a körülbelüli létszám miatt szükséges számunkra):
 
• KREATÍV FELADAT: készítsenek a gyermekekkel egyénileg és/vagy csoportosan kék színű zászlókat szabad technikával. Minden megoldásra kíváncsiak vagyunk, szeretnénk, ha a zászlókkal a sokszínűséget jelképeznénk.
• Az elkészült zászlókkal várjuk a csoportokat / osztályokat a Köztársaság téren egy közös zászlólengetésre és szabad játékra
• Ha a programon nem tudnak személyesen megjelenni, kérjük, küldjenek egy fotót az elkészített zászlókról, hogy a sorsoláson részt vehessenek!
• Kedvezőtlen időjárás esetén a program nem kerül megrendezésre, a zászlós fényképeket emailben várjuk és online formában készítünk egy beszámolót.
A regisztrálók és programon résztvevő csoportok és osztályok között autizmushoz kapcsolódó mesekönyveket, és egy alkalmas „autista szemmel” óvodai szemléletformáló programot sorsolunk ki
.
Az eseményen való részvétellel hozzájárul, hogy az "Egy Másik Út" Alapítvány és a „Lásd a világot autista szemmel” Egyesület fotókat készítsen, azokat később online felületein felhasználja.

Helyszín

Pécs, Köztársaság téri játszótér

Város
7623 Pécs
Utca
Köztársaság tér