Képzeljétek, jó hírem van: dűlőre jutottunk az óvónővel, sikerült értelmesen megbeszélni MINDENT és nem lesz sni-s a fiam!!!!!

És a sok bepisilésre együtt találtuk meg a választ: felújítják a tornatermet, így minden különóra (logopédia, gyógytorna) az ő csoportszobájukban van, ezért, akik nem vesznek részt ezeket (pl a fiam) hetente 2 nap reggeltől ebédig ideoda vannak küldözgetve, egyik csoportszobából a másikba. A rugalmatlan fiam ezt tutira nem tudja lekezelni, egészen biztosan ezért pisil be. És megbeszéltük, hogy nem csak 1-1 rajzot fog magával vinni a fiam (ma pl a délutáni alvás menetét rajzoltam le neki), hanem lesz kiskönyve, egy kis fotóalbum és abban lehet majd cserélgetni a napirendet, hogy tudjon felkészülni a sok ideoda mászkálásra. És ez az óvónő ötlete volt! Tök partner ebben! Szerintem most esett le neki, hogy tényleg jót akarunk a fiunknak (férjem is bent volt velem) és pálfordulást vett konkrétan, mosolygott, kedves volt és ötletei voltak... és ő ajánlotta fel a magyarázatom után, hogy akkor most úgy veszi, mintha nem lenne papírunk az ASről és ne legyen egyelőre sni-s, jövőre meg meglátjuk, hogy fejlődik.
Nagyon nagyon boldog vagyok most!!!!