Szanya: csak lementettem a hsz-eket, de este megpróbálhatok összefésülni valamit.
Kimni: Krasznártól házhoz is szállítják, ha esetleg a Delej messze lenne.
Tomger: Nagyon sokat fejleszted direktbe a kisfiadat. Ez valahol tök jó, de lehet, hogy a nem korának megfelelődolgokat sokkal többet kell tanítani neki ebben az időben, míg ha megfelelő korban kerülne elő a probléma, lehet simán megtanulná magától is. Szerintem lehet, hogy korai még neki a sötét-világos, vagy ilyesmi.
A lányom most augusztusban lesz 4 éves. NT. Simán összekeveri a zöldet és a pirosat! Most csináltunk egy ilyen feladatot.

És Latka is keveri még, hogy miért lenne este, ha még világos van. Vagy ha nem süt a nap, akkor milyen napszak van.

Egyetértek Szanyával, hogy csak az éppen vele aktuálisan megtörténő dolgokat tanítsd neki, ha meleg vízben zuhanyzik, mondhatod, hogy de finom meleg, vagy várjunk, mert most még egy kicsit hideg. Szóval hogy ne csak mint feladatot tudja értelmezni.
Ahogy ismerlek, ezeket a szitukat amúgy is mindig kihasználod, lehet ezek elégségesek is, és nem kell külön még trenírozni. Ahogy Kimni mondja, türelem, és mindennek meg lesz az eredménye.

Bár a türelem a legnehezebb része a dolognak, nekem sem erősségem!