LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 1 hónapja 2 hete #61196

• misty
  • misty profilkép
  • Nem elérhető
FrannyG
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
9 éves auti fiú, 7 éves auti lány
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 1 hónapja 2 hete #61197

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Misty, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Franny, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 1 hónapja 1 hete #61198

• misty
  • misty profilkép
  • Nem elérhető
Szanya
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Aba

Autizmus mindennapok 1 hónapja 1 hete #61199

• donpepe9
  • donpepe9 profilkép
  • Nem elérhető
Sziasztok.
Boldog új évet kívánok mindenkinek.
Épp betegeskedünk,írok pár sort.
Most voltunk az AA-ban követesen,vittük a pedagógiai szakvéleményeket, konkrétan ők nem rideg integrációnak nevezték mint én hanem bántalmazásnak.
Tanárnéni maga írta le viccesen,hogy a táncórát a gyerek nem bírja a hangok és a mozgás módja miatt,de ő ezt azzal lerendezi hogy a többiek sem bírják.
A pszichológus néninek felakadt a szeme,javasolta amit én már régen fontolgatok,hogy kérjek felmentést.
Amugy 3 megyei versen,re készülünk két matek és angol.
Nem unatkozunk,sulin kívül teljesen beszűkültünk a Tab-ra sétálni is szinte erőszakkal a meghatározott útvonalon és menn,iségben lehet.
Szanya arra kérlek e add fel,nagyon nagy szükség van erre a kis közösségre,meg úgy is hogy a legtöbb ember csak olvasgatni téved ide.
Még jó pár évnek el kell telnie ahhoz hogy megtudjuk valójában hová jutunk és vonhassunk le következtetéseket.
A mi tapasztalataink összessége lesz a mérvadó.

Autizmus mindennapok 1 hónapja 1 hete #61200

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Misty, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Donpepe, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 1 hónapja 1 hete #61201

• donpepe9
  • donpepe9 profilkép
  • Nem elérhető
Szanya.
Értem amit írsz,de a jövőt a mi szempontunkból a saját gyerekeink fejlődését szeretném követni.
A tahó tanárral kapcsolatban,en nem vagyok olyan elnéző mint te. Én a levél és egy ügyvéd kiséretében már aznap felkerestem volna és eljárást indítottam volna ellene. A k. Anyjukat 1 évből 5 hónapot dolgoznak horror pénzért és még nekik áll feljebb. Menjen a Bosch-ba szalag mellé,ott ezzel a hozzáállassal 5 percig nem maradhatna,mehetne a csőbe. A diplomáját meg akkor mutogassa amikor kihívja a csőszerelőt. Hidd el most is harc az életem,mindent megmagyaráznak nálunk is. Szerencsere nem engedek

Autizmus mindennapok 1 hónapja 1 hete #61202

• donpepe9
  • donpepe9 profilkép
  • Nem elérhető
A gyógypedagógusok,pedagógusok nagyrésze amugy lexarja. Én folyamatosan nyomom az orruk alá a tényeket,hogy egyre több sni-s lesz,fel kell készülni rá. Azzal hogy most kisebb létszámmal tudnak gyakorolni csak előnyt szerezhetnek.
Csak nálunk 4 papíros van,ebből 2 tanár gyereke.
Az meg szép hogy emelik a béreket(persze most még jobban sírnak mint régebben) elvárások is nőni fognak. Ha az sni létszám elér egy kritikus szintet nagyon gyorsan megerősödik az inegrálás kényszere.
Elkerülhetetlen,akkor nem lesz választási lehetőség.

Autizmus mindennapok 1 hónapja 1 hete #61203

• FrannyG
  • FrannyG profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 1 hónapja 1 hete #61204

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Donpepe, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Franny, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 1 hónapja 1 hete #61205

• misty
  • misty profilkép
  • Nem elérhető
Szanya

Autizmus mindennapok 1 hónapja 1 hete #61206

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin

Autizmus mindennapok 1 hónapja 1 hete #61207

• FrannyG
  • FrannyG profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 1 hónapja 1 hete #61208

• FrannyG
  • FrannyG profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 1 hónapja 1 hete #61209

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin

Autizmus mindennapok 1 hónapja 1 hete #61210

• FrannyG
  • FrannyG profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 1 hónapja 1 hete #61211

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin

Autizmus mindennapok 1 hónapja 1 hete #61212

• FrannyG
  • FrannyG profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 1 hónapja 1 hete #61213

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin

Autizmus mindennapok 1 hónapja 1 hete #61214

• FrannyG
  • FrannyG profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 1 hónapja 1 hete #61215

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Oldalmegjelenítési idő: 1.194 másodperc