Na szóval. Kezdjük megtapasztalni, mi az a rideg integrálás. B. Erő felett próbál megfelelni a suliban, 3 db közel 100 %-os dogát csinált már. Aztán jön az egyik tanárnő és elkap tőle 1 magatartáskártyát, majd még egyet. Miért? Mert repdes és besokall, sikít. Ennek a lényege az hogy 5 db van belőle és amennyit elvesznek annyival rosszabb lesz az érdemjegye. Persze vissza lehet szerezni, de hogyan? Szóltam az árnyékpedagógusnak hogy ennek semmi értelme B. Leszarja hanyas osztályzata lesz, autista tanuljanak meg ehhez mérten hozzá állni.
Fél óra sem telt el, hív az osztályfőnök hogy mit képzelek én ők sokkal jobban értenek a gyerekhez, meg amugy is nagy baj lesz meg nem kell ennek a gyereknek ide járni. Mondom neked sem kötelező itt tanítani és ne fenyegess mert legközelebb az ügyvédemmel fogsz beszélgetni. Itt ráb@stam a telefont. Megalapoztam a jóviszonyt. Aztán volt még olyan is hogy itt szabályom vannak ~s nem tehetnek kivételt. Akkor minek a csendes szoba és az árnyékpedagógus akit B miatt vettek fel kifejezetten. Pfff