LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 4 éve 1 napja #50020

Lehet, hogy öregszem, de képtelen vagyok személyekre bontva megjegyezni, pontosan ki, mit írt, úgyhogy tematikusan :D

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 4 éve 1 napja #50021

Sziasztok. Beszállok én is, az a helyzet hogy az embereknek jó az hogy be vannak zárva. Nem hogy ki nem jönnek, be sem engednek, a gyerek non-stop a két barátját emlegeti de nem nehetünk mert anyukának ezer a dolga. Soha nem dolgozott, vasalója sincs. Tegnap el akartam intézni hogy jövő héten oviba menjen 2 napot, véletlenül elszóltam hogy legalább gyerekek között lenne. Fél óra mulva jött a telefon hogy az okból hogy gyerekek között legyen nem tudják fogadni sajnálják. Odaböktem neki hogy testvérem teljesen megvakult hozni-vinni kell őt is, de ne aggódjanak megoldom, amugy meg semmi közük a magánéletemhez hogy miért szeretném betenni a gyereket, aazért köszönöm majd meghálálom.

Autizmus mindennapok 3 éve 11 hónapja #50027

• aba
  • aba profilkép
  • látogató
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 3 éve 11 hónapja #50028

Autizmus mindennapok 3 éve 11 hónapja #50029

9 éves auti fiú, 7 éves auti lány

Autizmus mindennapok 3 éve 11 hónapja #50030

Autizmus mindennapok 3 éve 11 hónapja #50031

Sziasztok. Elkertészkednék én és lenne rengeteg tennivaló a ház körül, viszont ki nem akar jönni ha ki egyek akárcsak a kukáig már ordít és mikor bemegyek jön a szemrehányást túl sokáig voltam el.

Autizmus mindennapok 3 éve 11 hónapja #50032

Sziasztok. Elkertészkednék én és lenne rengeteg tennivaló a ház körül, viszont ki nem akar jönni ha ki egyek akárcsak a kukáig már ordít és mikor bemegyek jön a szemrehányást túl sokáig voltam el.Most nem mehetnénk oviba mert bárányhimlő lett a kópé. A medencézést várja minden nap megkérdezi hányat kell még aludni a pancsiig. Úgy néz ki lesz féltesója is exék nagyon belehúztak.

Autizmus mindennapok 3 éve 11 hónapja #50033

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Donpepe Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 3 éve 11 hónapja #50034

Misty. Szerintem nem fogják, exeméknek ez már a második a válóperes tárgyalásokon már terhes volt csak meghalt a magzat 16 hetesen.

Autizmus mindennapok 3 éve 11 hónapja #50035

Donpepe, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 3 éve 11 hónapja #50036

Donpepe

Autizmus mindennapok 3 éve 11 hónapja #50037

Autizmus mindennapok 3 éve 11 hónapja #50038

Szárnya. Hogy tudok jelszót változtatni, mert folyamatosan fig, elmeztet hogy feltörték a fiókomat

Autizmus mindennapok 3 éve 11 hónapja #50039

????? Na ilyen még nem volt. Küldd el légyszi az üzenetet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., ezzel valamit kezdeni kell.

Autizmus mindennapok 3 éve 11 hónapja #50040

A Google dobja fel de majd képernyőképet csinálok.

Autizmus mindennapok 3 éve 11 hónapja #50041

Igen, látom. Mindjárt írok.

Autizmus mindennapok 3 éve 11 hónapja #50042

Frissítve lett a telefonom és automatikusan leállította a szinkronizálást,így a Google idegen akciónak értékelte a belépésemet.

Autizmus mindennapok 3 éve 11 hónapja #50043

Gondolom igen keveseket érdekel itt most a középiskolai oktatás átalakulása, de azért leírom, mert számomra sok újdonság van.

Autizmus mindennapok 3 éve 11 hónapja #50044

Szanya,
Oldalmegjelenítési idő: 0.974 másodperc