LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 4 éve 11 hónapja #48212

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 4 éve 11 hónapja #48214

Bocsi Szanya nem töltötte be az új oldalt csak így. Nejem is tanul és szétbsza az ideg mert őket is szopatják, hasonló módon. Én szinte semmit nem tudok csinálni, de a telóm csörög. Viszont úgy nem lehet vállalni hogy 1 napos munkát egy hétre, mert az asszony dolgozik, gyerek itthon, legyél türelemmel és ne csókolgass körbe ha lehet..
Ha és a postáért is veszélyes kimenni mert a nyugdíjasok rögtön jönnek beszélgetni persze jócskán az intim szférába hajolva.

Autizmus mindennapok 4 éve 11 hónapja #48215

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 11 hónapja #48216

Sziasztok!
9 éves auti fiú, 7 éves auti lány

Autizmus mindennapok 4 éve 11 hónapja #48217

Autizmus mindennapok 4 éve 11 hónapja #48218

• Marchi
  • Marchi profilkép
Szanya van a kórházban gluténmentes kaja.
Tuti mert dolgoztam ott rövid ideig és láttam.
Legalábbis nálunk van.
Sokszor már én is azt érzem hogy jobb lenne gyorsan túlesni ezen a fránya betegségen.
Nem is emiatt hanem az anyagiak miatt van már gyonoridegem. Most még a gyerekkel vagyok táppénzen, aztán semmi mert elküldtek.
Férjem szintúgy elküldték.
Marad a gyes meg a csp.
Frankó kilátások.

Autizmus mindennapok 4 éve 11 hónapja #48219

Szanya. Ne kerülj kórházba, főleg most ne, de van diétás nővér aki kideríti mit ehetsz.
Marchi Sajnálom a helyzetet élet, melyik csodacég tette ezt veletek?A lőszert gyártják teljes erővel, 3 műszakban hétvégén túlórázva ez azért biztató, nem?

Autizmus mindennapok 4 éve 11 hónapja #48220

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 4 éve 11 hónapja #48221

Autizmus mindennapok 4 éve 11 hónapja #48222

Marchi, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Luna, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 11 hónapja #48223

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 4 éve 11 hónapja #48224

Autizmus mindennapok 4 éve 11 hónapja #48225

Luna

Autizmus mindennapok 4 éve 11 hónapja #48226

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 4 éve 11 hónapja #48227

Autizmus mindennapok 4 éve 11 hónapja #48228

Sziasztok!
Ne haragudjatok, mindig akkor jövök ide, amikor valamiben nagyon elakadunk. Most nagy szükség lenne a tanácsotokra. Iskolát keresünk a fiamnak, jövőre lesz elsős. Oviban végig integrációba járt, ő aspergeres, nem kiemelkedő intellektusú, egy kis figyelemzavarral fűszerezve. Bizonyos területekkel szerintem gondok is lesznek (rajz, matek esetleg). Gyerekekkel nem barátkozik, nem is igényli igazán. Namármost kismillió suliban jártunk, előkészítő, miegymás, csupa olyan helyen, ahol fogadnak autikat. Ennek az a végeredménye, hogy a Heurékába felvennék, de szinte mindenhonnan máshonnan elutasítottak (Laborc, Pannonhalmi is), integrálókból is. Magatartászavara nincs, nem dührohamos, a változásokat viszonylag jól veszi. A Heuréka mellett maradt még egy magánsuli, ahol fogadnák, nem értenek az autikhoz, de jó szándékúak, van auti tanulójuk. Persze keményen fizetős. Illetve várunk még egy katolikus sulitól választ. Egyszerűen nem tudunk dönteni, nem tudom, mire képes iskolában és mire nem...az, hogy ennyire kivágtak mindenhonnan, azt mondatja velem, talán mégis a Heurékába kellene mennünk, mert valamit láthatnak rajta, ami miatt ennyire nem akarják őt sehol fogadni. Amitől mi nagyon félünk, az a figyelme, hogy elkalandozik, ennyiből nyilván jobb lenne a Heuréka. De közben meg több szülőtől is hallom, hogy az ilyen gyűjtőhelyek sem jók...ha viszont elviszem a 20-as osztálylétszámú magénsuliba, és nem megy neki, hová a francba tudom átvinni? Minden kislétszámú tele lesz, nem lesz hely, hogy átvegyék. Hogyan lehet ezt eldönteni? Bevallom, a sok elutasítás miatt rettenetesen el vagyok keseredve, nagyon rosszul esik, hogy gyakorlatilag egy 7 éves gyereket ilyen hamar ennyi kudarc ér (ami nyilván én fogok fel, tehát nem mondom neki...). Hogyan lehet ezt a dolgot eldönteni?

Autizmus mindennapok 4 éve 11 hónapja #48229

Autizmus mindennapok 4 éve 11 hónapja #48230

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 4 éve 11 hónapja #48231

Szanya, köszi. Megmondom őszintén, én általában az auti témájú fórumokat a FB-on követem és ott válaszolok is, amire tudok. Ez nyilván azért van, mert ott a telefonomon az applikáció és így egy kattintással feljönnek az új posztok, stb. Szóval igazából itt is válaszolnék, ha tudnék, de aránylag ritkábban kerülök rendes gép elé nyugodt körülmények között és ezért nem olvasom rendszeresen ezt a fórumot, hanem időszakonként térek vissza és addigra általában annyira sok komment van, hogy nem fésülöm át őket. Bocsánat, nem magyarázkodni akarok, de azt hiszem, ez mégis az lett.

Nekem is az a bajom, hogy egyik iskola sem jó választás. Tök sok energiát öltünk ebbe a dologba, de valójában nem volt egy olyan iskola sem, ami minden szempontunknak megfelelt volna. Úgy van, ahogy írod, Luna, hogy még eget verő tandíjas iskolák között sem tudok olyat mutatni, ami megfelelő lenne...ez a legszomorúbb. Luna, akkor így Ti most hogy álltok, megpróbáltok felsőben sulit váltani?

Nálunk most a kis- és nagyobb létszámú alapítványi között kellene dönteni, ez nagyon nehéz. A nagyobb nem SNI gyűjtő, de ott meg attól félek, megállná-e a fiam a helyét. Nem tudom, hová tegyem a lécet neki, magasabbra vagy alacsonyabbra:(

Autizmus mindennapok 4 éve 11 hónapja #48232

• Marchi
  • Marchi profilkép
Oldalmegjelenítési idő: 0.145 másodperc