LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 5 éve 1 hónapja #47979

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 5 éve 1 hónapja #47987

• aba
  • aba profilkép
  • Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 5 éve 1 hónapja #47988

Aba,Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 5 éve 1 hónapja #47989

• aba
  • aba profilkép
  • Nem elérhető
Szanya,

Autizmus mindennapok 5 éve 1 hónapja #47990

Aba

Autizmus mindennapok 5 éve 1 hónapja #47991

• aba
  • aba profilkép
  • Nem elérhető
Babesz

Autizmus mindennapok 5 éve 1 hónapja #47992

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 5 éve 1 hónapja #47993

Szanya

Autizmus mindennapok 5 éve 1 hónapja #47994

Sziasztok.Ma megvolt a farsang,nejem csak annyit írt katasztrófa.Természetesen betűnek öltözött és eldalolta az angol abc verset most minden erről szól.Tegnap leírta a rajztáblára az apa szót,ennek örülök viszont most nagyon távolodik a közösségi lét minden formájától,kissé érzékeny a zajokra is.Flappol,nem áll már be a többiek közé, inkább a kör közepén ugrál és repdes.Ovi után megyünk házszámokat nézni,jobban ismeri a községet mint mi.Én most 3.hete vagyok beteg,valami tuti kór lehet mert még mindig tüdőből visítok.

Autizmus mindennapok 5 éve 3 hete #47995

Donpepe

Autizmus mindennapok 5 éve 3 hete #47996

Aba

Autizmus mindennapok 5 éve 3 hete #47997

Amikor Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Talán érdekes lehet: az Országos Középiskolai Filmszemlén tolerenciadíjat kapott egy lány rövidfilmje, amit az autista öccséről készített. Címe: Cimkék nélkül. Itt lehet elérni: okfilmszemle.hu/

Autizmus mindennapok 5 éve 3 hete #47998

Szia Babesz. B. most a gépeket unta meg azóta mennek ilyen durván a számok, betűk. Farsangra is betű ék öltözött, szerintem ez változó mikor mi jön be. Amúgy köszi már jobban vagyok, ovi most nekünk is nehezen megy, két barátja hiányzik, betegek. Nagyon cuki ez a szeretet, becsüld meg mert ez el fog múlni . B. Is nagyon anyás oviban is méltatlankodik hogy miért én megyek érte.

Autizmus mindennapok 5 éve 3 hete #47999

Geszter, köszi, nagyon jó, kiraktam a fb-ra.

Szeretet: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 5 éve 3 hete #48000

Szanya. Persze, tini korban szokott kínossá válni. Bár én soha életemben nem mondtam egyik szülőmnek vagy testvéremnek sem.Tegnap voltam kontrollon, orvosom (osztályvezető) az én fiam nem autista mert az autisták zizik. Egy orvos ennyit tud erről az állapotról, mit várjunk egy hétköznapi embertől. Próbáltam elmagyarázni, 00hogy ez nem így működik,de nem engedett az álláspontjából.Ráhagytam.

Autizmus mindennapok 5 éve 3 hete #48001

Geszter

Autizmus mindennapok 5 éve 3 hete #48002

Babesz,

Autizmus mindennapok 5 éve 3 hete #48003

És jobbulást kívánok!!!

Autizmus mindennapok 5 éve 3 hete #48004

Donpepe, valóban, nem tudnak semmit általában, ha viszont van valami tévkép a fejükben, akkor ahhoz úgy ragaszkodnak, mint az édesgyermekükhöz. :dry:

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 5 éve 3 hete #48005

Babesz. Sok sikert a vizsgálatokhoz. Nálunk a nyakátkarolás a szeretet jele, persze ha kérdezzük hogy szeret-e akkor válaszol de magától ritkán. Szanya Mi már karanténozódunk, az egri uszodát bezárták a most olaszból hazajött vizilabdás fiúk miatt. Az egyik közülük az óvónőnk gyereke. Pfff
Oldalmegjelenítési idő: 1.010 másodperc