LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44121

Szanya
Ezért kérdeztem, az enyémnek is tökjó memoriája van, vagyis én úgy érzem, de akkor most nem értem az egészet. Háziorvoshoz ordítva megy be a kapuból 1,5 éves kora óta, már a kocsiban elkezd sírni ha meglátja az épületet de ha nem lennének emlékei akkor gondolom nem sírna egy ilyen miatt, megha mincsenek emlékei akkor hogy tudja megjegyezni amiket tegnap tanultunk, miértnem felejti el mára, vagy nem is értem én ezt az egészet, magas ez most nekem. De tuti jó a memoriája mert mégcsak 1 hete nyomjuk az új tsmt-s feladatsort és már tudja melyik feladat után melyik következik :)

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44122

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44123

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Elárulom a megfejtést, mert még a végén rémeket álmodnátok terhes D betűkkel: Nők (A Nők Lapjából.) :)
k: A felső hurok a nő feje, a pocakba belerajzol egy babát, az alja meg ugye két láb. :)
Szegény tanítónénink, ha ezt holnap meglátja... És ez csak a cifrítás egy pici része. :woohoo:

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44124

A legidegesítőbb szerintem ebben a nembeszélő autizmusban az , hogy most pl. beteg a gyerek. Forró a feje és sír. Lázat mérni képtelenség, gyógyszert beadni szintén, az meg hogy ugye mi fáj neki az sosem fog kiderülni! Megőrülök! Kicsit köhög meg hasmenése is volt reggel, úgyhogy vírusra gyanakszom. Most ebből vagy ügyelet lesz vagy szerencsésebb esetben holnap a háziorvos! :(

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44125

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44126

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44127

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44128

Luna, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44129

Viola

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44130

Hát én sem finomkodom ha be kell venni be kell venni, de ő meg kihányja !

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44131

infra lázmérő jó ötlet köszi.

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44132

Luna,Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Viola, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44133

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44134

Viola, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44135

• Nina42
  • Nina42 profilkép
  • Nem elérhető
  • 7 éves kissrácot terelő
Luna,Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Viola,
az én gyerekem is feszt kihányta a szirupokat. Egyrészt a hisztérikus ellenállás, másrészt az íze/szaga miatt (a Lild pékosztályát is rendszeresen végighányja).
Ha szirup van otthon, belekeverhetitek vízbe, gyümilébe és ha szívószállal issza nem igazán érezni az ízét. Már ha ilyenre hajlandó. (narancsos nuro + 2,5 dl víz nálunk egész jól csúszik, csak eltart egy darabig, amíg megiszogatja a nagyon cuki szívószálas kulacsból)
Én akkor adok neki, ha nincs jól. "Lázmérőnek" meg sokszor a homlokpuszit és a "dugd ide az arcod az enyémhez" módszert használom. :)
Legközelebb kérek Cataflam-ot! Szanya, milyen az íze, nagyon karakteres?
Ha van a tarsolyotokban nem undi ízű köptető, gyereknek is jó, akkor az is jöhet. Épp aktuális.

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44136

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44137

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44138

Nina, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44139

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44140

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Oldalmegjelenítési idő: 0.851 másodperc