Gyerekek jobban vannak, Latka sem köhög annyira már. Most én lettem lázas, de csak 38 fokos. A férjemé 40.

Így én küzdök mindennel. Még jó, hogy most délben kicsit lepihent mindenki, én is tudtam aludni valamicskét.

Kukacproblémák: Pici még nagyon kicsi ehhez, neki csak addig húzzuk, amíg lehet. Nagynál is így tettünk, egyszer volt begyulladva a letapadás miatt, akkor átmosták betadinnal. Amíg pelusos volt, semmit nem csináltak vele, 3 évesen orvos húzta neki hátra. Vártuk, hogy majd napokig szenved tőle, de hamar túllett rajta, szerencsére. Azóta szoktuk neki mondani mostanában, hogy magának húzza hátra a vízben, azt megteszi. De eddig mindig nagy üvöltések voltak nálunk is.
Ha az arca vizes lesz, AZONNAL meg kell törülni. Hajmosást nem szereti, nálunk kicsit katonásan megy ez, mert ugye néha muszáj. Így kiabálással, de engedi. Hajvágás egy terror.

Sokáig emiatt amolyan bilifrizuja volt, mert azt tudtam nyírni. Mostanában próbálnám géppel, de nem engedi. Lehet elviszem fodrászhoz, hátha ott ollóval lehet valami jót kihozni. Ennyi idősen már nem szeretném félhosszú hajjal vinni oviba.
Kicsi-nagy: Nálunk a két kicsi extra erőszakosan hisztis.

A kislányom a fejét verte a falba, ha valami nem úgy volt, ahogy akarta. Oviban emiatt nehezebben szokott be, mert nálunk ugye szabadabban vannak. Nem kell ülni az asztalnál, meg ilyesmik. Ő nem utánozza a nagyot, de szerencsére a fiam sokat tanul a lánytól, többek között miatta kezdett jobban válaszolgatni is. Látta, hogy Bobek válaszol, és ezért ő is mondott valamit.

Főle g ez ott volt előny, mikor csak úgy általánosságban kérdeztünk valamit, hogy ki volt ma oviba, vagy ilyesmi.
Szóval én nem vettem még észre, hogy látványos rossz szokásokat felvett volna a lányom. Inkább csak általánosságban hisztisebb. De hát ő inkább az én természetemet örökölte, lehet itt a bibi!