LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 8 éve 5 hónapja #42449

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
  • Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Barbara: írtam privát!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 8 éve 5 hónapja #42450

Irtam,de ugy latom nem ment at,megprobalom ujra

Autizmus mindennapok 8 éve 5 hónapja #42451

Ja,de atment.. :blush:

Autizmus mindennapok 8 éve 5 hónapja #42452

Veresvera, ha ilyen szinten terrorizálják, akkor nem lehet ott hagyni. Talán azt lehetne, hogy írj egy levelet erről és kapjon belőle példányt az asszisztenstől az osztályfőnökön át az igazgatóig mindenki. Legyen mire hivatkozni a gyámhatóságnál, ha kötekednek. Egyébként nem nagyon látok én se más megoldást, mint eljönni, mert ha hazugoznak is, akkor ebből jól nem tudtok kijönni. Szörnyű helyzet. :( Talán egy igazságügyi szakértői véleményt be lehet kérni, ha kell, de azért ennek kitenni a gyereket... Hát inkább lelépnék. :unsure:

Autizmus mindennapok 8 éve 5 hónapja #42453

• Edina 21
  • Edina 21 profilkép
  • Nem elérhető
  • Fiam 13éves,Lányom 17 éves
Veresvera! Egy telefont megér! Ha jó a 3.ker?
Az elsôben szuper jó asszisztens és tanár van.

Autizmus mindennapok 8 éve 5 hónapja #42454

Szanya,ezt a level dolgot ajanlottak az alapitvanynal is ,ahova fejlesztesre jarunk,a gond,hogy semmifele targyi bizonyitekom sincs,csak a gyerek szava az ovekevel szemben... :S Ha meg feljelentem oket,akkor mindenkepp el kell hoznom a gyereket ugyis,mert kicsinaljak..(Az iskolai zaklatasok nagyon eldurvultak itt,egy csomo gyerek lett ongyilkos vagy probalkozott az elmult egy-ket evben,ugyhogy erre most uj torvenyt hoztak,csak bizonyitek nincs)
Edina,koszi!!!!Nekunk minden kerulet jo,ha jo a suli!!!Gondolom mostmar ott is kitor a szunet,de azert holnap megprobalom felhivni oket,vagy ha nem sikerul,januar elejen...

Autizmus mindennapok 8 éve 5 hónapja #42455

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Csino ez ugye gyerek meret de nekem nincs tul nagy fejem es az enyemre ramegy, de nekem kenyelmesebb lenne egy nagyobb fulkagylo meret... a 15 eves leanyra is jo amugy. Lemerem neked...maga a kagylo belsö oldala 10,5 cm, a belsö szivacs nelkuli luk ahova a ful bemegy az kb. 6cm (en beleferek). Es közeliti a teljes suketseget :D Na jo talan azt nem, de nagyon nagyon tompit...szirenat nem tudom, most eppen nem jar erre egy sem, de 3 meterre ülök a tevetöl ami normal hangon megy es talan valami kis susmus eler hozzam. Azert a beszedet lehet erteni ha szolnak hozzam, szoval ezert nem teljesen suket, de nagyon tompit, mondhatni az alap haterzajt teljesen kiszuri es egy naaagy csendet hallok benne.
Amit irtam hogy nekem nagyon feszesnek tunt, szorosnak, mikor megerkezett uy kell szethuzni es szinte racuppan a gyerek fejere, feltem is, hogy szoritja de sosem mondta. Na most amig gepelek rahtam van, es tenyleg feszes viszont tenyleg nem szorit. (de azert erzem hogy ez iazabol gyerekmeret, csak uye en kisfeju vagyok :) )

Autizmus mindennapok 8 éve 5 hónapja #42458

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 8 éve 5 hónapja #42459

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 8 éve 5 hónapja #42460

Autizmus mindennapok 8 éve 5 hónapja #42461

Autizmus mindennapok 8 éve 5 hónapja #42462

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
Barbara: Olvastam. email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Autizmus mindennapok 8 éve 5 hónapja #42463

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Szerintem nem. Talan az sni-s csoportban a facebookon irtak rola, hogy a felnött serultek kapnak de a gyerekek nem.

Autizmus mindennapok 8 éve 4 hónapja #42471

Barbara, koszonom,jol esik,hogy egyutt erzel!Sajnos,meg nem tudtam tenni semmi erdemlegeset,masik iskolat keresek,de év kozben nem egyszeru... :( Remelem a jovo év jobban lesz....Addig is nagyon boldog Karacsonyt kivanok mindannyiotoknak!!!Jo,hogy itt vagytok!!! :) :) :)

Autizmus mindennapok 8 éve 4 hónapja #42472

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Eeees tegnap csengetett a postas, mondom ki az es mi a fenet akar tölem ajanlva igy a fa alá.... aztan kiderult, hogy a bizottsag az. Oktobertöl mostnara a fa alá megszületett a szakvelemeny. Es hat januar elejetöl megint van fejlesztö az oviban (mos kezdjük fogyasztani a negyediket).
Süni, nektek is irtak?

Autizmus mindennapok 8 éve 4 hónapja #42473

Nah, én mondjuk valami másnak azért jobban örülnék. :unsure: :) Mi van benne? Az amiről szó volt, vagy nem egészen?

Boldog karácsonyt mindenkinek! :)

Autizmus mindennapok 8 éve 4 hónapja #42476

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Hat nem akartam telhetetlennek tunni, hogy en sem feltetlenul erre vagytam leginkabb, mert hat ugye ez azert jo valahol :D volt penzuk, lassan de biztosan megirtak es el is küldtek... amugy az van benne igen, összegzi nagyjabol az elmultakat es benne van heti minimum 4 fejlesztes elöirva. Azt hittem nem lesz ennyire rugalmas a javaslat, hogy minimum 4....mert ez szerintem rögtön maximumot is jelent ebben a formaban, valamint, hogy fejlesztö vesszö logopedus tegye. Na most akkor ha ebben a 4-ben meg a logopedus is benne van akkor melyik mennyi. Ahhh na mondom, telhetetlen vagyok :D De összesegeben stimmel ami benne van. Viszem is januar elejen az oviba, ugyanis a het elejen talalkoztam az uj fejlesztövel, aki bar latta, hogy tuti SNI a gyerek, es az elözö fejlesztö heti 4 napot tervezett Aronnal, ennek ellenere heti egyet ütemezett be januartol.

Autizmus mindennapok 8 éve 4 hónapja #42478

• Edina 21
  • Edina 21 profilkép
  • Nem elérhető
  • Fiam 13éves,Lányom 17 éves
Nagyon Boldog Békés Karácsonyt Mindenkinek! :)

Autizmus mindennapok 8 éve 4 hónapja #42479

Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek.
Családunk: apa, anya, három gyerkőc és két kandúrka
Családi szóvivő: anya azaz én ;)

Autizmus mindennapok 8 éve 4 hónapja #42480

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
Luna: Mi még nem kaptuk meg, de tudod összességében nem számít semmit. Eddig mi alapján kapott 4-et a régi fejlesztőtől? Nem is értem, hogy lehetett az újnál csak 1.
Nekünk soha nem írtak rá óraszámot, de a felsorolások alapján, hogy mit kell fejleszteni, ha csak mindenre 10 percet szánnánk, akkor is többnek kéne lenni. A suliban, az úgy volt, hogy bementünk az igazgatónőhöz és megkérdeztük, hogy ugye lesz Gizmonak logopédia( nem tervezték, de lett ;) )
Rájöttem, hogy a javasolt -az nem jó, ezt-azt kéne fejleszteni, ha nincs egyéni konkrétan leírva, akkor bukta. Ezek a szakvélemények irtó nagy szövegelemzésen mennek át és, mint egy ügyvédi papírnál, számít az és, mert, de...stb

Remélem megvárják, míg megtalálom a sulit Gizmonak, ha nem, hát így is mennem kell majd oda.

Mindenkinek jól telik a karácsony??? Reszkessetek betörőt látta mindenki ugye??? :whistle:
Oldalmegjelenítési idő: 0.870 másodperc