Az en kisfiam nagyon sok mindentol kiborul,a tobbi gyereknel ilyen soha nem volt,ez mar nem oylan mint a hiszti,sokkal rosszabb,peldaul ha van egy turorudi vagy banan,egesz csoki es egy kis darab letorik belole,hirtelen kiborul es elkezd szaladgalni a lakasba hogy eltort rakjuk ossze,vagy ha levagjuk a kormet hajat na attol is kiborul ,hisztizik az oltozkodenel is ,nem viseli el a ruhat magan ahogy azt irtam,az ovodaba is szenvednek vele sajnos ,valahogy zavarja a boret minden ruhadarab,nalunk nehez ajandekozni is,mert ezektol a dolgoktol is kiborul ,ha egy nap nem oylan mint a tobbi,valahogy nehezen viseli a valtozasokat is ha valami megszokott napirend megvaltozik nala ezektol kitud borulni.
Nagyon szeret elbibelodni egyedul jatekokkal autokkal,ezeket mindig sorba rendezi,kepes a cukorkakat is az asztalon sorba rakni.Voltunk a nevelesi tanacsadoba ott mar vegig jartuk a vizsgalatokat ezen tul vagyunk,Voltak feladatok amiket nagyon erdekesen oldott meg,nem ugy ahogy kelett volna,peladul volt egy kep amit pszihologus mutatott neki megkelett jegyeznie,utanna mutatott meg 5 darab kepet es megkelett mutatnia melyik az a kep,na o mindegyik kepet vegig mutatta csak arra az egyre nem mutatott amit elozoleg latott,valahogy forditva csinalta meg a feladatot,ezt tobbszor is igy csinalta meg .Ma voltam a nevelesibe mert behivtak,kaptunk pappirt amivel mennunk kel a Szakertoi Bizottsaghoz ,majd postazzak hogy mikor kel mennunk,plusz majd a korhazi kivizsgalas ahol az autizmust is vizsgaljak a pszihiatrian ,meg nem igazan donottem el hogy hova menjunk ,ajanlottak nekunk a I szamu gyermekklinikat,de gondoltam itt is megkerdezem hogy hatha tudnatok nekem ajanlani hogy melyik a legjobb aki mar volt ilyen kivizsgalason.Megkoszonnem a tanacsot.
Tovabbi szep napot mindenkinek