LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 9 éve 4 hónapja #39757

Sikerült... :)
Süni, tök jó, hogy igazi jégen is tudtok korizni. :)

Frézia,Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 9 éve 4 hónapja #39758

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
  • Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Tényleg jó igazi jégen korizni. Ami jó, hogy kevesen vannak, mert senki nem közlekedésre használja több km. keresztül. :) Viszont csak világosban lehet használni, mert nincs világítás. Zseblámpával meg macerás! :laugh:

Autizmus mindennapok 9 éve 4 hónapja #39759

Szanya, Lucy:

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.....

Hát dióhájban ennyi ...
Családunk: apa, anya, három gyerkőc és két kandúrka
Családi szóvivő: anya azaz én ;)

Autizmus mindennapok 9 éve 4 hónapja #39760

Z tanítgatja B-t az öccsét írni (mágneses betűtáblán) Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 9 éve 4 hónapja #39761

HáromMackó, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Nekünk Anyám tyúkja verstanulás van. Reakció: "Meguntam." Nem csodálom, de ha egyszer ez a házi...
Ezt a szakadékot már igen nehéz pipákkal átmotiválni. :unsure:

Autizmus mindennapok 9 éve 4 hónapja #39762

HáromMackó, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Szanya,Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 9 éve 4 hónapja #39764

Frézia, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 9 éve 4 hónapja #39765

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 9 éve 4 hónapja #39766

Autizmus mindennapok 9 éve 4 hónapja #39767

Frézia, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 9 éve 4 hónapja #39768

• sziszike
  • sziszike profilkép
Az en kisfiam nagyon sok mindentol kiborul,a tobbi gyereknel ilyen soha nem volt,ez mar nem oylan mint a hiszti,sokkal rosszabb,peldaul ha van egy turorudi vagy banan,egesz csoki es egy kis darab letorik belole,hirtelen kiborul es elkezd szaladgalni a lakasba hogy eltort rakjuk ossze,vagy ha levagjuk a kormet hajat na attol is kiborul ,hisztizik az oltozkodenel is ,nem viseli el a ruhat magan ahogy azt irtam,az ovodaba is szenvednek vele sajnos ,valahogy zavarja a boret minden ruhadarab,nalunk nehez ajandekozni is,mert ezektol a dolgoktol is kiborul ,ha egy nap nem oylan mint a tobbi,valahogy nehezen viseli a valtozasokat is ha valami megszokott napirend megvaltozik nala ezektol kitud borulni.
Nagyon szeret elbibelodni egyedul jatekokkal autokkal,ezeket mindig sorba rendezi,kepes a cukorkakat is az asztalon sorba rakni.Voltunk a nevelesi tanacsadoba ott mar vegig jartuk a vizsgalatokat ezen tul vagyunk,Voltak feladatok amiket nagyon erdekesen oldott meg,nem ugy ahogy kelett volna,peladul volt egy kep amit pszihologus mutatott neki megkelett jegyeznie,utanna mutatott meg 5 darab kepet es megkelett mutatnia melyik az a kep,na o mindegyik kepet vegig mutatta csak arra az egyre nem mutatott amit elozoleg latott,valahogy forditva csinalta meg a feladatot,ezt tobbszor is igy csinalta meg .Ma voltam a nevelesibe mert behivtak,kaptunk pappirt amivel mennunk kel a Szakertoi Bizottsaghoz ,majd postazzak hogy mikor kel mennunk,plusz majd a korhazi kivizsgalas ahol az autizmust is vizsgaljak a pszihiatrian ,meg nem igazan donottem el hogy hova menjunk ,ajanlottak nekunk a I szamu gyermekklinikat,de gondoltam itt is megkerdezem hogy hatha tudnatok nekem ajanlani hogy melyik a legjobb aki mar volt ilyen kivizsgalason.Megkoszonnem a tanacsot.
Tovabbi szep napot mindenkinek

Autizmus mindennapok 9 éve 4 hónapja #39769

HáromMaci, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Szanya: :laugh: :laugh: :laugh:

Autizmus mindennapok 9 éve 4 hónapja #39770

Frézia:

Sziszike:

Szanya:

Autizmus mindennapok 9 éve 4 hónapja #39771

Sziszike, azok a gyermekpszichiátriák, amik a diagnosztika menünkben vannak,mind jók, akármelyikbe mehetsz, de azt hiszem, már csak területi alapon lehet menni, nem választás alapján.

A "fordítva csinálom" az én fiamnál is kedvelt szórakozás, mostanában pl. néha fejjel lefelé fordítja amit olvas... Nagyon vicces... :woohoo:

Autizmus mindennapok 9 éve 4 hónapja #39772

Szanya:

Autizmus mindennapok 9 éve 4 hónapja #39773

Autizmus mindennapok 9 éve 4 hónapja #39774

Szanya:

Autizmus mindennapok 9 éve 4 hónapja #39775

Autizmus mindennapok 9 éve 4 hónapja #39776

Frézia:

Autizmus mindennapok 9 éve 4 hónapja #39779

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
  • Gizmo 12 éves nem beszélő autista
3Maci:Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Frézia: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Szanya:Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Ma megdicsérték a gyereket, hogy szépen idén mindent megevett, amit vittünk neki + rajta egyedül nem látszik, hogy szünet volt, mert zokszó nélkül dolgozik. :)
A héten voltak szánkózni a csoporttal és nagyon élvezte. Az első alkalommal hajlandó volt a cél érdekében húzni az oszt. társát is + a dombra felhúzni a szánkót. Na ma jelezték, hogy talált magának egy szolgát, aki felhúzza a dombra a szánkót neki. :laugh:
Oldalmegjelenítési idő: 0.822 másodperc