Na, aki az fszk-s autizmus-online.hu felületének kialakítását megálmodta ,azt tollban és szurokban kéne megforgatni, aztán kitenni a napra. Nem tudom ki a merénylő, de valószínűleg még nem látott honlapot életében , de emellett józan paraszti ész vételezésénél sem állt sorba.
Próbáltam regisztrálni... őszintén szólva 4 éves korom óta használok számítógépet, tehát nem igazán nevezhetnek digitális-bevándorlónak, de vagy 10 percig össze-vissza nézelődtem, hogy vajon hogy lehet regisztrálni, míg rájöttem, hogy igen, ennek a menetéről (sem másról) nincs leírás! Egy színtelen hangon előadott 1 órás videót kell hozzá megnézni (kb olyan a színvonal, mintha 70 éveseknek próbálnák meg elmagyarázni a számítógép nevű új varázslatot - azt is nagyon szarul), aztán ,megtudhatjuk, hogy emailben kell írni egy kérelmet,hogy regisztrálni szeretnék(!!!!). Megtettem és nincs válasz

Ok, még nem részesültem abban a kegyelemben, hogy elfogadják a regisztrációmat, és megtekinthessem ,hogy milyen tartalmak vannak,az majd biztos kompenzál, de ez így első körben mellbevágó.. (lenne, ha nem Magyarországon lennénk).