Marco: Légy szíves, ha meglesz a Dohány u.-nak a telefonszáma v. email, akkor oszt meg velem is! Bár eddig én mindent személyesen sakkoztam le.
Edina: Köszi, hogy szóltál, mert nekünk jövő tanévben lesz aktuális ez a szakértőis buli. Beszélt is ma Feri a Riskóval.
Szanya: Pedig olyan békésen ül a képen Cilonka. A virágos ventit hol vettétek?
HáromMackó: Amikor a mérgem elpárolgott, persze volt ölelkezés is.
Most nagyon pörög, zizeg. Fut fel a kanapéra, ugrás a tányérhintára és azzal olyan sebességgel pörög, lóbál, hogy követni se tudom. Érezni lehet a levegőben a feszkóját -erre mondom Frézia, hogy zizeg.
Most éppen a youtube-n a kosár, kézilabdák mennek, tehát ez inkább kisebb feszültség, az iskola struktúrájának a hiánya, MERT ITT A NYÁR. Lógnak csak úgy. Meg már fárad, reggel se akaródzik elindulni. Ha vonatok száguldását v. villamos pályákat nézne v. nagyon kamionos játékozna, akkor már Gáz van.-olyankor mindig bibi van a suliban.
Iskola: Tényleg jó, ha elöl ül, mert kevésbé terelődik a figyelme. Dávid szeretett egyedül ülni, mert szét tudott terülni, persze folyton hátra felé fecsegett. Az alsót tanító nénije ezt úgy oldotta meg, hogy lányokat ültetett a közelébe v. mellé. Illetve volt egy kisfiú a padtársa, aki szelektív mutista volt- Dávid volt a tolmács és csak ritkán beszélt D.-hez különben.

Amúgy nem lehetne a tanító néniket meghívni otthonra, hogy lássák a gyereket otthoni környezetbe a suli előtt? Azért valljuk be szép, hogy legalább megpróbálják, erre igazán nincsenek felkészülve, kihívás lesz a javából nekik is. Szar érzés lehet, hogy meg tudják-e ugorni ezt a lécet-ez nekik is.
Stressz:
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.