LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Válasz: Autizmus mindennapok 9 éve 11 hónapja #37866

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Azt azt hiszem, nem is írtam, hogy voltunk a hétvégén színházban. A Rozsdalovagot néztük meg, nagyon jó volt. Tudni kell róla, hogy szellem van benne. Aztán mikor az előadás után jöttünk kifelé a tömegben, a járdán belefutottunk valami nagyon furába: egy fehéres jelmezbe öltözött pasiba. A jelmez fel volt fújva és hátulról enyhén emlékeztetett egy szellemre, úgyhogy a gyerekek rögtön szaladtak megnézni (nekem is az volt az első gondolatom, hogy az előadással lehet összefüggésben). Aztán megálltak, bámultak, erre én is jobban megnéztem... Hát öööö... hm na, szóval a fickó épp legénybúcsút tartott a haverjaival. Gondolom ki tudjátok találni, hogy minek volt öltözve. Gőzöm sincs, hogy a szülők hogy dumálták ki a szitut, én gyorsan elcibáltam a gyereket... :cheer:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Autizmus mindennapok 9 éve 11 hónapja #37867

• Lucy
  • Lucy profilkép
  • Nem elérhető
Szanya,
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Nem tudom megállni, a belinkelt képen a bőröndben a ti macskátok üldögél?
Nagyon édes, főleg az a nagy gombóc orra (remélem, nem sértődik meg :laugh: )!

Válasz: Autizmus mindennapok 9 éve 11 hónapja #37868

Lucy, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Igen, ez a kicsi. Megpróbáltam Cilonkát is belegyömizni, jobban mutatott volna, de azt hitte, hogy meg akarom ölni és elmenekült. :cheer:
Jó hülye kis öncélú poszt, de akartam egy macskást és a venti is adta magát. :) De legalább uralkodtam magamon és nem tettem ki az autis face-re. :)
Ha nem küld be senki sértődményt, akkor ilyen fárasztóakat fogok rá tenni. :P Már ha lesz időm, ami valószínűtlen, mivel nekiállunk a héten (vagy jövőhéten, ahogy tudnak jönni) a lakásfelújításnak. Még pont ez hiányzik nekem. :unsure:

Válasz: Autizmus mindennapok 9 éve 11 hónapja #37874

• makilla
  • makilla profilkép
maci: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 9 éve 11 hónapja #37875

Igen mi is Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Süni: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Családunk: apa, anya, három gyerkőc és két kandúrka
Családi szóvivő: anya azaz én ;)

Válasz: Autizmus mindennapok 9 éve 11 hónapja #37876

Zsizsi: Babuci! :cheer: De jó. Gratulálok. Nekem is jó lenne még egy maci, csak már öreg vagyok hozzá :whistle:

Válasz: Autizmus mindennapok 9 éve 11 hónapja #37878

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
  • 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
3Maci: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Makilla: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 9 éve 11 hónapja #37879

Labolen:

Válasz: Autizmus mindennapok 9 éve 11 hónapja #37880

Bocsánat, talán off:

Nem tud valaki valami titkos elérhetőséget a Pest megyei 1.sz szakértőihez? Dohány utca volt korábban, most az sem tudom, hogy így van -e még. A suli kérte már tőlük a vizsgálatot több mint fél éve, és azóta nem reagálnak ezek a szánalmas trógerek, pedig most esedékes ugye a vizsgálat. Már engem bökdösnek, hogy valahogy szerezzek hozzájuk elérhetőséget,ha tudok. Nem is tudom, mi van,ha időben nem kerül sor a vizsgálatra?
Totál vicc, hogy még nekem kell azért küzdeni, hogy a fiamat a vágóhídra küldjem...:)

A SOTÉ-t, két hét, és kb 150 próbálkozás után értem el, ugye csak azért, hogy elmehessünk a bruttó 5 perces vizsgálatra, ahol 2 évre megkapjuk a papírt, hogy még mindig autista a gyerek.
Szinte már megalázó ez a sok hülye procedúra...

Válasz: Autizmus mindennapok 9 éve 11 hónapja #37881

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
kezenfogva.hu/Adatbazis/intezmenyek/IN0402.html

Itt van fent egy mobilszám és a vezető neve. Legalábbis ő volt a vezető, mikor legutóbb mi arra jártunk. Még mi is várunk időpontra, ha sikerül elérni őket, add meg a titkos infókat nekem is. ;)

Válasz: Autizmus mindennapok 9 éve 11 hónapja #37882

Áá, már rég nem működik egyik sem:) Azért köszi :)

Válasz: Autizmus mindennapok 9 éve 11 hónapja #37883

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Sejtettem, hogy ha valami fent van a neten, azt te megtalálod amúgy is. ;) Inkább csak a nevet akartam kiemelni neked, hogy talán érdemes arra keresni. Ha még ő a vezető.
Én két éve úgy értem el őket, hogy felhívtam a ceglédi bizottságot és ők adták meg a vezető személyes mobilszámát.

Válasz: Autizmus mindennapok 9 éve 11 hónapja #37884

Én is, de most többszöri (több napon) próbálkozásra nem értem el Ceglédet sem :whistle:

Válasz: Autizmus mindennapok 9 éve 11 hónapja #37886

• Edina 21
  • Edina 21 profilkép
  • Nem elérhető
  • Fiam 13éves,Lányom 17 éves
marcoverde!
2014/ 2015 Tanév szerepel a papíron ?
A mi sulink most adja be a papírokat a 2015/2016 -os szakértői vizsgálatokhoz.

Válasz: Autizmus mindennapok 9 éve 11 hónapja #37888

Tavaly Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 9 éve 11 hónapja #37897

• makilla
  • makilla profilkép
Marco : Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 9 éve 11 hónapja #37900

Makilla, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

HáromMackó, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Most az előbb kerestem az oldalon egy cikket és rájöttem, hogy hülyeséget írtam,mert az abúzusos előadást még sikerült felraknom.

Válasz: Autizmus mindennapok 9 éve 11 hónapja #37902

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Stressz: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Makilla:Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 9 éve 11 hónapja #37904

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
  • Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Marco: Légy szíves, ha meglesz a Dohány u.-nak a telefonszáma v. email, akkor oszt meg velem is! Bár eddig én mindent személyesen sakkoztam le.

Edina: Köszi, hogy szóltál, mert nekünk jövő tanévben lesz aktuális ez a szakértőis buli. Beszélt is ma Feri a Riskóval. :whistle:

Szanya: Pedig olyan békésen ül a képen Cilonka. A virágos ventit hol vettétek?

HáromMackó: Amikor a mérgem elpárolgott, persze volt ölelkezés is.
Most nagyon pörög, zizeg. Fut fel a kanapéra, ugrás a tányérhintára és azzal olyan sebességgel pörög, lóbál, hogy követni se tudom. Érezni lehet a levegőben a feszkóját -erre mondom Frézia, hogy zizeg.
Most éppen a youtube-n a kosár, kézilabdák mennek, tehát ez inkább kisebb feszültség, az iskola struktúrájának a hiánya, MERT ITT A NYÁR. Lógnak csak úgy. Meg már fárad, reggel se akaródzik elindulni. Ha vonatok száguldását v. villamos pályákat nézne v. nagyon kamionos játékozna, akkor már Gáz van.-olyankor mindig bibi van a suliban.

Iskola: Tényleg jó, ha elöl ül, mert kevésbé terelődik a figyelme. Dávid szeretett egyedül ülni, mert szét tudott terülni, persze folyton hátra felé fecsegett. Az alsót tanító nénije ezt úgy oldotta meg, hogy lányokat ültetett a közelébe v. mellé. Illetve volt egy kisfiú a padtársa, aki szelektív mutista volt- Dávid volt a tolmács és csak ritkán beszélt D.-hez különben. :laugh:
Amúgy nem lehetne a tanító néniket meghívni otthonra, hogy lássák a gyereket otthoni környezetbe a suli előtt? Azért valljuk be szép, hogy legalább megpróbálják, erre igazán nincsenek felkészülve, kihívás lesz a javából nekik is. Szar érzés lehet, hogy meg tudják-e ugorni ezt a lécet-ez nekik is.

Stressz:Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 9 éve 11 hónapja #37905

Süni, ez nem a Cilonka, hanem a Civus. A Cilonka egy nagy, kövér, fehér alapon mintás szobadísz. Némi autisztikus viselkedéssel. :)

A virágos ventit rendeltük valahonnan, majd priviben átküldöm a linket, ha Apa hazaér. Már hülyének nézett valószínűleg a kereskedő, mivel 3-at rendeltünk egymás után (csak a sárgának már letört egy szirma) és egy vagyon volt a postaköltség, no de annyi baj legyen. :)

Olyan jó, hogy a szakértőihez folyton mindenkinek menni kell. Olyan sok értelme van tényleg...

Ma egy kicsit nyugisabb Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Oldalmegjelenítési idő: 0.281 másodperc