Köszönöm a támogatást! és a blogbejegyzést is, mindjárt olvasom...
Labolen, jó a fotótok, hangyának öltözött a kisfiad??
tegnap a pszichonéni sorolta, h mik voltak fő mutatók a vizsgálat során, pl mikor kérdezte tőle, h mit csinálna, ha találna egy pénztárcát, vagy hogy ha látná, h a szomszéd lakás füstöl, ezekre azt mondta, h nem tudom, és arra is nemtudommal felelt, hogy miért vannak egyenruhában a rendőrök. MOst hazafelé az oviból találtunk egy fél pár kesztyűt a földön, rögtön kapcsoltam, és kérdeztem Matyit, h mit csináljunk? ő pedig azonnal rávágta, h csinálhatnánk egy plakátot, és ráírnánk, hogy nálunk van egy barna kesztyű, így aki keresi, megtalálná nálunk. Na ezen vérszemet kapva (persze jól megdicsértem, hogy milyen okos ötlet) megkérdeztem, h mit csinálna, ha a szomszéd Pityuék háza füstölne, na akkor meg mondta, hogy szólni kéne nekik, h hívják ki a tűzoltókat. SZóval ez is ment (bár életszerűbb lenne, ha mi hívnánk ki a segítséget...

). És akkor azt is kérdeztem, h szerinte miért vannak a rendőrök egyenruhában, akkor kiderült, h nem tudja, h mi az egyenruha, mondtam, h az egyforma rendőrruhát hívjuk náluk így. Erre akkor rögtön mondta, h azért kell, hogy mindenki lássa, h ők rendőrök. AZtán továbbfűzte, h a rendőrautók is ezért egyformák, bár vannak olyan rendőrautók, amiken direkt nem látszik, hogy rendőrautó, mert néha nem akarják a rendőrök, hogy megismerjék őket. SZóval mindre szerintem tök jó választ adott. És most ezen gondolkozom, hogy az, hogy ott helyben ezekre hirtelen inkább lustaságból rávágta, hogy "nem tudom", és akkor ebből levonnak komoly következtetéseket...Mert biztos, hogy van "valami", azt nem tagadom, de az teljesen máshogy hangzik, hogy ha azt mondják rá, hogy nagyon határeset, mint ha egyértelmű diagnózist kap. őrjítő ez az egész:(