szia labolen, rólunk csak annyit, hogy kisfiunk 7 éves, nemrég kapta meg az auti kódot, bár én már kb. 1 éves kora óta nyaggattam mindenkit, hogy valami nem stimmel, aztán 1 év múlva már a szakértők is belátták, hogy ühüm, valami tényleg nem stimmel, azután folyamatosan körbelődözték az autizmust, de nem f84-es volt, és akkor ha jól emlékszem idén, vagy tavaly év vége felé már nemcsak körbelődözték, hanem konkrétan megkaptuk az f84.9-et - azaz ő nem aspi, meg nincs kiemelkedő iq-ja (ahogy olvastam, itt jó sokan vannak ilyen gyerekek), hanem csak simán fura, meg más, de nagyon cuki.
sajnos, nem normál tanmenettel fog tanulni, de azt mondták, hogy differenciáltak, azaz elméletileg egyéni képességek szerint megy a tanítás. mondtam a tanítónéninek, hogy azért az alapcélunk a visszaintegrálás volna, ő meg lelkesen bólogatott. no, majd meglátjuk. itt van felsőtagozat is, de nem gondolom, hogy akkor még itt leszünk. amúgy még a szellő is szóba jött, dehát nem vagyunk 3. kerületiek, meg még az újpest egymi is (ez utóbbi tényleg nagyon jónak tűnt, csak relatíve messze van, meg ilyen-olyan egyéb problémák miatt végül nem azt választottuk). azóta folyamatosan izgulunk, hogy jól döntöttünk-e, hogy nem az újpestibe, meg mittom én hová, de majd kiderül. ha nagyon nem jó, szerintem, még tudunk változtatni akár egy fél év után is.