Állítólag jól érezte magát és a fényképeken is ezt látom. Mindenhol ugyanaz volt a program???? Nálunk is székfoglaló volt meg lufizás!

Kibírta a zajt, játszott a gyerekekkel, még a bábelőadást is megnézte! Egy kislányon meg olyan szoknya volt, amin csörgős díszek voltak, na az nagyon tetszett neki. Le van fotózva, ahogy a kislány előtt guggol és csörgeti a szoknyáját.

Ez persze tetszett a gyerekeknek is.

Jó kép.

Volt mászkálás, de nem egymás csoportjába, csak a tornaterembe és vissza, úgyhogy nem volt gond.
Tényleg kár, hogy nem tudunk egymás közt képet mutogatni. Megnéztük, sajnos fizetős a bővítményprogram.

Aktivizálni kéne magam, szponzorokat keresni, egy csomó ötletem lenne még, de az így hobbiszinten már nem megy.
HáromMackó, nagyon jól hangzik ez az űrhajó rajz! Nagyon ügyes! Az benne a jó, hogy kitalálta, mit akar rajzolni (ez már magában nagy dolog!) és úgy megvalósította, hogy felismerhető lett! Nálunk az oviban karácsony előtt feladat volt, hogy rajzolják le a gyerekek amit kapni szeretnének. Talán 3-at lehetett felismerni, pedig a csoport többsége nagycsoportos korú. Pedig amúgy ügyesek, nagyon szép munkák vannak kint mindig a folyosón.
Labolen, ez a suli engem is érdekel! A 3. kerület nekünk is jó lenne tulajdonképpen. Nincs annyira messze és ott lakik apukám, át tudunk jelentkezni (akár költözni is).
Van még egy hírem: új gyógyped.-et kaptunk, aki valami új fejlesztési módszert fog bevetni. Állítólag mostanában fejlesztették, számítógép alapú. Majd beszámolok, ha már láttam, miről szól tulajdonképpen.