tomger: nálunk is szeptemberi a fiam, így elev majdnem 7 lenne, mikor kezdene, de így lehet, hogy majdnem 8 lesz, mikor kezd. Ha egybehangzóan ezt javasolják, akkor maradunk. Anyukámnak van ez ellen érve, hogy akkor már testileg is olyan nagy lesz, hogy ha valami miatt esetleg agresszívan reagálna, akkor baj lesz, hogy túl nagy. Hát nem tudom, én azért bízom benne, hogy nem lesz ilyen eset.
Szanya: köszi, remélem én is hogy így járható a dolog. Az igazgató mondom, teljesen rendes volt, látatlanban is azt mondta, hogy próbáljuk meg. Persze azt mondta, hogy a tanítónénit is meg kell kérdezni.
8 osztályos meg hogy integráló-e vagy sem... Ez az általános sem az. hátha akkor már majd minden szuper lesz, és egy csodazseni lesz a gyerekből és minden suli majd érte versenyez!

Vagy addigra minden suli integráló lesz, és minden osztályban lesz asszisztens! Álmodjunk, ha már mást nem tudunk!

Hát a túlérzékenység az baj. De ezt is szoktatással szokták javítani, vagy rosszul tudom? No persze nem kérheted az ovisokat, hogy most egy ideig halkabban kiabáljanak, és csak pár hónap múlva teljes hangerővel.