Miri: aranyosak tényleg, és hogy milyen ügyesen dolgozik a szólásokkal...

Az olvastikusok meg külön tetszik a szakmám miatt, az is így hangzik, és annak sincs értelme.
Süni: tesótréningről vasárnap írok majd, egyelőre annyit, hogy nem előadás, hanem műhelymunka, vagy tréningjellegű beszélgetés, így nem lesz egy szépen összeszedett szakmailag felépített összefoglaló, csak pár okosság. De majd holnap kiderül, mivé fut ki az egész.
Más: mi most ráálltunk az egyszerű, de könnyen értelmezhető Anna-Peti-Gergő könyvekre, és az ottani szociális helyzeteket próbálom magyarázni a gyereknek.
És amit ezzel kapcsolatban mesélnék: nekem régi kedves könyvem a Coffi-Pocak-Paprika könyv, gyerekként sokat nézegettem, máig emlékszem a rajzokra. Ezt most kivettem nekik a könyvtárból, és valami szuper! Itt is sok a rajz, és az egyszerű érzelemábrázolás, és vannak benne jó kis szoc történetek, pl mikor megtanítja korcsolyázni az egyik fiú a másikat, vagy segítenek egy kislánynak, hogy ne hagyjon el mindent. Szóval szerintem ilyen beszélgetős, érzelemtanulós olvasmánynak ez is nagyon jó tud lenni.

Nekünk bejött, a gyerekek nagyon szeretik, és sok kis levélben van minirejtvény, vagy kitalálni való. Szóval tök interaktív.