Szanya köszi szépen a linket!!!
Kimni, annyira édes Nimród, mindegyik felvétel nagyon tetszett.
Az óvodai szereplőshöz el kell mesélnem, hogy az én nagyfiam hasonló volt az ovis szerepléseken. Állt a sorban, nézett ki a fejéből és nem az udvaron, hanem csoportszobában, az anyáknapji szereplésen a közös szavalásnál/ éneklésnél csak állt vigyázban zárt szájjal! Amikor megkérdeztem, hogy Te nem tudod ezeket a dalokat, azért nem énekeltél, kikérte magának, hogy ő énekelt és miért kérdezek ilyet!

Konkrétan szégyenkeztem, hogy az én fiam nem tudja a dalokat. Közben meg az összes visszajelzés meg a saját tapasztalatom is az volt hogy nagyon okos a gyerek. Ezzel nem tudtam mit kezdeni.
És ez a vezénylés. Nagyon ügyes!!! Gondolkodtatok valamilyen hangszertanuláson?
Andesz/Szanya örülök, ha fel tudjátok használni valaire a kisvideót.
Különben annyira nem idegesít ez a félelem, mert fél éven belül ez az ötödik kb. Kicsit rezignálódtam. Az elsőknél még nagyon aggódtam. Remélem lecseng, aztán lesz biztosan megint másik. Bár most elég idegesítő, mert bárkit meglát közli vele hogy
ott az anyajegy Szerencsére még kicsi. Már próbálom rávenni hogy ne mondogassa ezt mindenkinek.
Külön jó volt Szanyának a szeretem nem szeretem feladata még erre is. Legalábbis így mondogatom neki hogy: xy nem szereti, ha azt mondod anyajegy...
Amúgy ma reggelre be is dobta amit gyanítottam: tegnap este kezembe került az a boríték, amibe egy csomó pecs kártyájának a tartalékváltozatát félretettem. Gondoltam, de jó, majd átnézem lehet-e még valamirte használni, de el is felejtettem, ott maradt az asztalon a nappaliban.
Ma reggel csak hallom a gyerek a szobában mondogatja:
azt is szeretem, a sültkrumplit is szeretem, azt is szeretem és azt is szeretem.
No mondom, magában beszél vagy nézeget valamit, megyek megnézem. Hát látom, hogy a borítékból huzogatja ki a pecs kártyákat és mondja majdnem mindre, hogy szereti, nagyon édi volt.