little beküldte:
FEJLESZTÉS
Ehhez képest heti 2 alkalommal jár a gyógypedagógus a bölcsibe. Alkalmanként kb. 30-45 perc a foglalkozás.
Ilyenkor mi van???
Elsőre azt mondanám, hogy ha vallásos vagy, akkor adj hálát istennek, hogy teljesen ingyen kimegy a bölcsödébe gyógypedagógus, ráadásul heti 2x. Nekünk évek alatt nem sikerült kiharcolni semmi ilyesmit, hadakoztunk önkormányzattal/óvodával , a szakértői sem segített (azt állítva, hogy amit ők írnak, az csak ajánlás, és jogilag nem tudnak segíteni behajtani. "Fogadjon ügyvédet"..hahaha).Annyi problémánk volt egyébként is, hogy nem volt energiánk jogi utakat keresgélni. Fizettünk (fizetünk) mint a katonatiszt. Átlag havi 30-40 ból heti óraszámtól függően ki is jött az autispec fejlesztés (torna nélkül).. .
Amúgy, ha egyáltalán hajlandóak gyp-t küldeni, akkor biztos lehet őket még tovább is presszionálni. Amennyire tudom, a szakértőinek nincsenek eszközei betartatni az előírásokat. De vannak itt sokkal jobb küzdők, mint én, majd biztos írnak valamit
Betegség-saga :
Mindenkitől elnézést, akit halálra untattam a betegség minidrámával, köszönünk minden drukkolást/segítséget.
Remélhetőleg befejező rész :Szerencsére nem lett kórház a végén, a felírt inhalálós cuccoknak köszönhetően végre felszakadt a köhögése és tudott aludni. Más dolog, hogy tegnap este felment 40 fokra a láza, úgyhogy hűtőzni kellett, de ilyen már volt nem egyszer, ezzel már elbánunk.
Most hogy a görcsös köhögés elmúlt, Marci is megszelidült végre ("hozz kérlek vizet, kedves, jó apám" - nem igazán így hívott az elmúlt pár napban

)
Lucy: neked is köszönöm a jókívánságot!
Süni: igazából mind a ketten nagyrészt fekszenek betegen (a kicsi annyira nem para szerencsére), külön szobában, úgyhogy nem nagyon zavarják egymás köreit:) Éjszaka csak egyszer kellett Marcit vízes törölközőzni, amúgy egész nyugodt volt minden.
Kimni: Abszolút reálisnak tűnik amit írsz. Eddig valóban csak szimplán gyenge volt, ha beteg volt, de most pl. a köhögőrohamoknál elkezdett parázni, hogy meg fog fulladni és hasonlók, meg hogy soha nem fog meggyógyulni..