Gondolkodtam a napirendes dolgokon, amiket írtatok. Ezek a problémák nálunk is voltak, hogy nem akarja leszedni, nem tudom kirakni egész napra, stb.
Annak, hogy nem akarja leszedni, lehet az az oka, hogy nincs hívókép. Mi se használtuk, csak a Delejben volt. Levette a kártyát itthon, de nem tudta, hova is tegye, naná, hogy nem akarta egy idő után leszedni. Aztán megmutattam, hova tegye, így még ment egy darabig, de az oviban már nem, ott túl sok a változó. Ezért csináltam neki egy olyan új útinapirendet, amit forgatni kell. Semmit nem kell róla levenni, de ha vége van egy programpontnak, akkor azt vagy ő, vagy az asszisztens (mindegy, csak az a lényeg, hogy lássa) beforgatja. Gondolom, ez most nem túl világos, jövőhéten felteszem az új cikkbe a fotókat.
"Nem lehet kirakni a program változatossága miatt." Igen, ez nekem is gondot okozott. De jól írta Sünöcske, elég betenni azokat a programokat, ami tuti, hogy lesz és persze azt változtatunk, amit akarunk, csak mindig meg kell mutatni.
Labolen, olyan okos gyerek esetén, mint a Tied, nem kell feltétlen leszedegetni. Elég, ha ki van rakva, és mutatod, hogy most ez jön. És elég lenne az útinapirend méret valószínűleg. Azt akárhova magaddal viheted, megmutatod és biztosan nyugi van. Nagyon jó az a forgatós verzió, amit majd felteszek jövőhéten, mert minden egyben van, nem kell vacakolni külön dossziéval, dobozkával, szétpotyogó kártyákkal.