Sziasztok!
Huh, köszönöm a kedves fogadtatást!
HáromMackó, köszönöm a segítséget, megnéztem a súgót, és értem végre!
Edina 21, igen mi is ezért szeretnénk a sepc ovit, hogy kis létszámban legyenek, ne csak egy héten 3*45 percig legyen gyakorolva a PECS. Főleg azért, mert ha nem én csinálom, akkor azért jobban lehet haladni vele. Ez biztos az én hibám, tudom. Én nagyon érzékeny vagyok a Gergőre, és ha azt látom, hogy nem jó neki, frusztrálja, akkor nem erőltetem, vagy én is ideges és frusztrált leszek, amit megérez és agresszív lesz. A kis létszám szerintem fontos, mert Gergő elveszne egy nagy csoportban. Itt a bölcsiben folyton leültetik a székre, hogy egyedül játsszon, mert bepörög, pl egy bubifújástól is. Holott a többi gyerek szintúgy bepörgött, de az nem baj?4? Szóval a hátamon is feláll a szőr ettől a bölcsitől, és ez integrált. De fogalmuk sincs hogyan kezeljék.

Mi Vadaskertben kezdtük. Ott voltunk az Anna szülőtréningjein. Sajnos a Csilláét nem tudjuk végig csinálni, mert munkaidőben van mind. Ennyit sajnos egyikünk se tud hiányozni.
Gergőn semmi nem látszik! Egy külső szemlélő semmit nem sejt, sőt még a család és a barátok is folyton azt hajtogatják, hogy biztos félre diagnosztizálták. Hozzá teszem a múlt hétvégén két családtag előtt bebizonyította ennek ellenkezőjét. Láttuk, mennyire sokkolta Őket. De a hirtelen harag, a dühkitörések és a rettentő nyugalom, báj és kedvesség hatalmas különbsége már feltűnő.
Lucy, tökéletesen írod a másik félelmünket! Hogy egy spec oviban oké, hogy kissebb a létszám, de ha nincs ép értelmű gyerkőc, lehet sokat nem ér, sőt esetleg eltanul olyan viselkedést, ami addig nem is volt jellemző rá. Most 18-án megyünk a NevTanba ismét felmérésre, és akkor kapjuk meg a kijelölhető ovik listáját. Szeretnénk végigjárni a helyeket, megnézni a csoportokat mielőtt döntenénk.
Ezt az asszisztens dolgot egyszerűen nem értem, amit annyian felhoztatok! Azt hogyan lehet "igényelni" kell, vagy kijelölik? 
Azért lenne érdekes, mert Gergőéknél most vannak tanulók akik gyakorlatot töltenek a bölcsiben. És az a durva, hogy Gergőnek nagyon jót tesz, hogy sokkal többet van vele foglalkozva. Szóval ez szimpi lenne. De kérdés, hogy az ilyen asszisztens csak vele foglalkozik? Vagy csak annyi, hogy több a gondozó?
champ, nekem is sajnos az a meglátásom, mint Csibnyusznak.