Sziasztok!
Mindenben egyetértek!
Én is írtam egy III. kerületi , a fórumon dicsért iskolába, ahol azt a választ kaptam, hogy csak körzeteseket vesznek fel. Ahová rögtön fölvennék a gyerekemet, ott fizetni kell, és egyébként is próbatanításon kell részt vennie. Most 5-ikes, de a jelenlegi iskolájában mindenáron magántanulót akarnak belőle, úgymond, ez a szokásos eljárás, de én nem törődöm bele. Ha kap egy kicsivel is több odafigyelést, már sokkal jobban teljesít órán, de mivel vannak 27-en az osztályban, mindig elkalandozik. Az osztálytanító nem engedi, hogy az asszisztens mellé is üljön, mert a fiam külön fejlesztéseket is kap, (amit ugye én finanszírozok), mert így a többi rászoruló gyerektől veszi el a segítséget....
A többi gyerek az osztályban folyamatosan szekálja, mert más, mint ők.
A tanítónő folyamatosan fekete pontokkal "jutalmazza" a fiamat, hiába van diagnózisunk, nem tolerálja a viselkedését. Délutáni foglalkozáson kuncogott, azért tiltotta el erről a kiskukta szakkörtől, pedig ő volt a leglelkesebb tagja ennek a kis főzöcske körnek.
A tanítónőnk saját bevallása szerint kiváló pedagógus, akinek nem tudnak újat mondani a Vadaskertben sem, ezért nem jött el velem a szülőtréningre. Hát ezért akarunk mi mindenáron iskolát váltani felső tagozatra.