Nem érdekelte... Az enyém se szereti a dominót. Tud, de nem szereti.
A Peetersre mondták is tegnap, hogy az inkább a súlyosabb esetekre van kihegyezve. Jó könyv nagyon szakmailag, de azért kétségbeesni rajta felesleges.
Tegnap már elő is vettem egy régi feladatot (azt, amit odaadtam, azt a szétvágott állatost), megint először forma alapján próbálta kirakni, de aztán pikpak kirakta jól. Na de ezt már milliószor próbáltuk! Ismeri elvileg! Igaz, kb. 1 éve már elő se vettem. Látszik a szemléletváltozás, hogy most már a rajzot is nézte, ha nem is rögtön. És mikor kérdeztem az elefántra, hogy mi ez, akkor válaszolt is! Igaz, azt, hogy nyuszi.... Szabotőr.

Aztán elővettem egy képet, amin több személy is van. Hibátlanul megmutatta a testrészeket, megmutatta, hogy melyik ásít, stb, de ezt is végigszabotálta. Pl. egymás alatt volt két gyerek, rábökve kérdezem, hogy ennek a fiúnak hol a feje? Erre rámutat a fölötte levő fejére. És hasonlók. Aztán mikor kissé már ordítottam, akkor mindig megmutatta a jót is, de puffogva... Csak abban reménykedem, hogy a szakértői mégis egy idegen hely, hátha nem ereszti így el magát...