Ingyen Szit, Ayres onkormanyzati oviban?... Igaz, mi bolcsiben voltunk, mert egyelore nalunk iden bolcsi jon meg, de ott a heti egy ora gyogypedagian tul, amirol nem tudtuk meg, pontosan milyen mast nem tudnak biztositani. Sajnos olyan csanarol se tudok, ahol lenne barmilyen gyogypedagogus, es fogadnanak is minket. Az egyetlen ilyen hely, amirol tudomasom van megtelt. Nekem az egyik csanaban azt mondtak, mehet a sajat gyogypedagogusunk, sot, csak akkor fogadjak heti 2 delelott a fiukat, ha visszuk a sajatunkat, csak akkor ugye fizetni kell a csanat, meg a gyogypedagogust is. Anyagilag csod...
Az onkormanyzati ovik ellen se lennek, ha valami normalis fejlesztes lenne, de eddig en ilyenre nem bukkantam... Szegregalt ovira igen, ahol akkora a tuljelentkezes, hogy 5 eves kortol 2 ev varakozas utan talan van esely a felvetelre, de halmozottan serulteket vesznek fel inkabb. Az enyemek remelem, nem azok...

Korai- teljes ar: igen, lehetne igy, de uj torvenyek vannak, es valoszinu gyorsan meg kene valniuk tolunk, hogy meglegyen a megfelelo mennyisegu gyerek, akik onnan kapjak a fejlesztest alapjaraton is. A tobbiektol lassan meg kell valniuk, ugy nez ki.
Kaja: a bolcsiben a vezetono kerek perec kijelentette, hogy nem vihetek be kajat, mert hogy nincs ANTSZ engedelyem. ANTSZ engedelyt hogy lehet szerezni? Azzal talan meg lehetne gyozni, de nem tudom, harcoljak-e a dologert... Messze van az allami bolcsi, tomegkozlekedessel meg a sracokkal nehezen tudnam megkozeliteni. Ok nem annyira tomegkozlekedes kompatibilisek, nekunk meg csak egy autonk van, es azzal a ferjem jar dolgozni. Reggel meg elvinne minket, de hogy kerulnenk haza delben?...