Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.
Az Örs Vezér Terén a Sugárban is működik egy ideje játszóház az első emeleten. Kedden olcsóbb 650 Ft egy óra. Én ma onnan húztam ki igen nehezen a kicsit. Még a nagy is elvolt a trambulinokon.
5 éves kor felett elvileg otthagyható a gyerek. Viszont késő délután tömeg volt, még a nagyot sem szívesn hagytam volna ott.
Minicity a nyugatinál. Nagyon jó hely a gyerekek kipróbálhatják a felnőttek világát. Lehetnek boltosok, szobafestők, fogorvosok...stb. Most láttam egy bemutatót róla a DunaTV.-ben
Olvastam egy újságban, hogy van ilyen külföldön, még mondtam is a férjemnek, hogy milyen kár, hogy itt nincs. De ezekszerint van!
Azt hiszem, nekünk ez még kicsit korai, de pár hónap múlva talán már szóba jöhet!
Köszi az infót!
Nekem nagyon tetszett, mert nem kell itt, hogy tudjon szerepjátékot a gyerek. Elég, ha kipróbálja ill. megfigyelő a gyerek. Andris még csak megfigyeli a gyerekeket, de nem játszik velük igazából csak akkor, ha megmutatják mit várnak tőle. Itt festhet falat, akár ülhet a fogorvosi székbe, pakolhat a bevásárló kosárba. -Könnyebben megérthetők a szakmák is.
Én merem engedni több gyerek közé. Ha valaki nem tetszik neki, mert durvának tartja akkor odébb áll ill. a gyerekek feladják, hogy nem tudnak vele beszélni. Tisztelet a bébiszitter lánykáknak akik terelgetik egy ideig.
Szerencsére még nem tapasztaltam, hogy bántották volna. Olyan nyugit áraszt magából még futás közben is!
Nekünk már volt olyan esetünk, hogy "megtámadta" egy másik gyerek (rákiabált vagy lökdösni, megbökni próbálta), és annak mindig kétségbeesés a vége, úgyhogy én már nem próbálkozom ilyesmivel. Láttam, hogy vannak ott animátorok, de nem hiszem, hogy ilyenekben van tapasztalatuk (főleg egy igen alacsony beszédértésű gyerek esetén). De talán majd némi ovis tapasztalattal!
A házirendjükben olvastam, hogy a kísérőknek a folyosón kell maradni, nem mehetnek be a gyerekkel a játéktérbe. (Szerintem ha megkéri őket az ember, akkor azért biztos be lehet menni, ők is jobban járnak, ha nincs gond.)
Nálunk bejött a fogaskerekűzés, azóta is rajzolni kell neki. És a budakeszi Vadaspark is, a közelében van a réten egy játszótér, az állatok közül pedig a háziállatokat ingyen meg lehet nézni, nekünk ennyi elég is volt, a végén nem vettünk belépőt, a szarvasokat láttuk így is a kerítés mellett. Visszafelé a buszhoz pedig egy kellemes gyalogtúra volt. De ha jobb idő lesz a nagyok miatt is bemegyünk.