Programok
- champ
-
- Nem elérhető
- 9 éves auti fiú, 7 éves nt lány
A Hidegkúti úton Solymár felé van egy új játszóház, a parkolót még építgetik, de nem tudom, hogy maga a játszóház már megnyílt-e.
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Anya
az én fiam meg sem volt hajlandó közelíteni. Nem barátkozik könnyen.
A másiknak mindjárt utánanézek.
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Miri
-
- Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
- Anya
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
- Miri
-
- Nem elérhető
Egy programajánló. Fogalmam sincs, hogy mennyire jó, a drótkötélpálya izgalmasnak tűnik:
europark.hu/programok/aktualis_esemenyek...tm_campaign=leonardo
- sünöcske
-
- Nem elérhető
- Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Fent a tetőn találkoztunk siklóernyősökkel és régi tankokat rejtő bunkerrel. Én már fújtattam, mert Gizmo folyamatosan vicces fiút játszott és taszigálni kellett, hogy haladjon. Felérve persze 2x is felment a kilátóba. :ohmy: Visszafelé meg a lejtőn kitalálta, hogy rohamtempóval jön le. Persze láttam elvadult nem normális hapsikat biciklivel felfelé és száguldva lefelé jönni. Viszont popsijuk és a lábuk! :whistle:
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
- sünöcske
-
- Nem elérhető
- Gizmo 12 éves nem beszélő autista
- zorka
-
- Nem elérhető
Nagyon ugyes Gizmo, hogy ilyen kemeny turat vegigcsinalt! Meg persze Te is, bar ezek szerint tenyleg jo volt a kilatas, hat megerte szenvedni :laugh:
Az enyemeknek azt hiszem legalabb egy kilo gumicukrot kellene felajanlani, hogy ilyen hegymaszos turat vegigcsinaljanak...
Lányom 10 éves, fiam 8 éves
- champ
-
- Nem elérhető
Nagyjából egy kínzással egyenértékűnek éltem meg! Hatalmas tömeg, zsúfolt pavilonok. Szörnyű volt! A gyerekek élvezték, de én du. 1/2 3 körül bedobtam a törölközőt, az ájulás határára kerültem, így hazajöttünk.
Hatalmas respect a férjemnek, ő tavaly egyedül vitte el a két gyereket, amíg nekünk szülőtalálkozó volt.
Tudom, hogy ez egy program ajánló, de ezt most tényleg azért írtam, hogy jövőre eszetekbe se jusson oda menni!
- Anya
menjünk el. :S
Az nem volt kifogás hogy milyen messze van.
De most elmondom nekik az élménybeszámolódat! :laugh:
Süni: :laugh: :laugh: :laugh:
- labolen
- Nem elérhető
- 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam

Süni: nem így szoktam nézni a kilátást az erdőben, de legközelebb figyelek majd. :whistle: :laugh:
Én is ajánlok valamit: régóta tervezem, BKV-s túra a 4-es metróval az Alleé-ig, ott pedig az emeleten a Jono Yogo joghurtos fagyigyár, mint célpont. Kimni ajánlotta nekünk, egyszer voltunk ott L.-val. Őt úgy megfogta ez az egész, hogy a múlt héten közölte, hogy ő felnőttként ilyen boltos lesz, profin lerajzolta az egészet, még a mozgólépcsőt is.
Tervezem, hogy egyszer családilag elmetrózunk ide és fagyizunk egy jót.
Aki nem ismerné: te állítod össze, hogy milyen fagyira, milyen féle szórást raksz, van vagy 50 féle, többféle ízű fagyival, meg öntettel. Nyami...
- champ
-
- Nem elérhető
Ha már édesség: az én gyerekeimnek nagyon bejött a szentendrei marcipán múzeum.
- Miri
-
- Nem elérhető
Két hete megnéztük a Kolibri Színházban a "Macska voltam Londonban" zenés darabot. Nagyon szuper előadás volt, mindkettőnknek nagyon tetszett, valószínű, hogy megnézzük újra.
Az ajánlott korosztály 7-10 év, így inkább én is a nagyobb gyerekeknek, kisiskolásoknak ajánlanám.
kolibriszinhaz.hu/repertoar/macska-voltam-londonban/
Ha valakit érdekel, szívesen írok róla többet is, mert szerintem a mi gyerekeinknek jobb, ha minél több infójuk van előzetesen.
A kisebbeknek, (de még a kisiskolásoknak is jó lehet) inkább a "Bors néni " jöhetne szóba ugyanitt. Á.-ék tavaly az osztállyal látták, és nagyon tetszett a gyerekeknek. (Úgy tudom, hogy már 20 éve sikerdarab.) Ez is zenés, és valamennyire interaktív, volt olyan rész, ahol fel lehetett menni a színpadra és a gyerekeket is belevették a darabba. Á. éppen a szalámi szerepét kapta meg, azt mesélte, hogy beletették valamilyen komódba. :laugh: Ezt is szeretné újra megnézni, annyira tetszett neki, meg azért is, hogy nekem is megmutathassa.
kolibriszinhaz.hu/repertoar/bors-neni/
A múlt héten is színházban voltunk. Kaptunk a Vuk gyerekmusical nyilvános főpróbájára jegyet, így megnéztük.
- Anya
- kimni
-
- Nem elérhető
- 9 éves az ASes fiam és 7 éves az NT fiam
A Bors nénit N látta az ovival 2 éve és irtóra tetszett neki, az nagyon jó ovisoknak szerintem is, autiknak is, pedig akkor N keveset értett még ezekből, de ez bejött neki.
Mi most remélem, hogy megyünk pénteken (és egészségesek leszünk...) az Egerek előadásra a Nemzetibe. Miri, nem jöttök? Még van jegy. (a 15 órásra megyünk) A Minden egér szereti a sajtot feldolgozása, újragondolása, állítólag artisták is szerepelnek benne. Zenés is. Nekem régen a kedvenc gyerekfilmem volt, Darvas Ivánnal indul az eredeti, imádom... látták a gyerekeim is a filmet még évekkel ezelőtt, nem tudom, hogy emlékeznek-e rá.
És a koncertekkel hogy álltok? Nálunk nagyon mennek a koncertek, de mint írtam, N nagyon muzikális. Alma és Halász Judit, ezeket szeretik mindketten, ez utóbbira csak most jutottunk el, sosincs jegy, mire vennék. De még Gryllusra akarok elmenni.
A Vukos válasza Ának nagyon helytálló volt és jó, hogy átlát a szitán már
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
Kimni, nekünk sajnos nem mennek a koncertek.
- champ
-
- Nem elérhető
Tök jó azoknak, akik a fővárosban laknak, könnyen elérhetőek a színházak, nekünk ez extra program, akkora rákészülést igényel.
- Miri
-
- Nem elérhető
Köszi az ötletet.
A Macskáról majd írok, ha lesz egy kicsit több időm.
Szanya:
Sajnos a Bors néniről nem nagyon tudok többet, mert én nem láttam még,
Koncertek:
Régebben nagyon sokat jártunk gyerekkoncertekre, de aztán Á. elsős korában már nem akart menni ilyenekre. Egyszer volt egy csalódása is H. J.-vel kapcsolatban, mert a Bóbitát nem énekelte el, pedig addig az a dal mindig volt (legalább ötször voltunk koncertjén), és utána már nem akart menni.
Mostanában felnőttkoncertekre járunk, egyik kedvence a Magashegyi Underground, már háromszor voltunk ilyen-olyan fesztiválokon.
- April
Koncerteket az enyém nem szereti, sőt most ott tartunk, hogy CD-t hallgatni sem lehet, pedig van egy csomó gyerekzene (Kaláka, Alma, Kolompos...), és régen sokat hallgattuk is, most lekapcsolja...