Programok
- champ
-
- Nem elérhető
- 9 éves auti fiú, 7 éves nt lány
Nálunk is a felnőtt konceretek a menők.
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- sünöcske
-
- Nem elérhető
- Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Andris mostanság Hungáriát hallgat. :ohmy:
D.-dal számokat rakattam fel a telefonomra.
- Keresd Katona Klárit!
- Úr Isten Anyaa! Mi van ennek a hajába? :blink: Mi ez 70-es, 60-as évek?
- ÁÁÁÁÁÁÁ (gyöngy van a hajában)
Sokkolni akartam a gyereket.
- Karádi Katalin: Hamvadó cigaretta....
- Ne, mááááár! Nem is értem olyan lassan énekel............
Később Mr. Busta-t hallgathattam és még egy másik rappelt.
- Atya-gatya! Te a rap csak zenére duma, de mégsem értem, mit mond!
Ez már generációs különbség! Öregszem!
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- labolen
- Nem elérhető
- 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
De hogy én külön a három gyerekkel ilyet bevállaljak... Egyet tutira elhagynék mindig.

Süni: sokszor gondolok én is arra, hogy majd a lányom miket fog hallgatni. Irigylem, akinél a Magashegyi Underground már most bejött, én csak szurkolok, hogy a lányom ilyesmit hallgasson majd nagyobb korára.
Most csak néha mutatok neki a youtubeon valami jó zenét, remélem hat valamit az ízlésére. Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- champ
-
- Nem elérhető
Sajnos a legkeményebb akarat mellett sem lehet megvédeni a gyerekeket a mai zenéktől.
- labolen
- Nem elérhető
- Miri
-
- Nem elérhető
Labolen:
Amúgy az is elég nehéz, hogy olyan előadást találj, ami mindhárom gyereknek megfelelő, esetleg a két nagyobbnak könnyebb találni. :whistle: Nekem van olyan barátnőm, aki a kicsit ilyenkor másra bízza, mert őt még biztos nem érdekelné, ami a nagyobbakat, de azért szeretné, hogy legalább ők el tudjanak menni.
Kimni:
Egy barátnőm mesélte, hogy ők látták a Ruminit (Magyar Színház), és nagyon tetszett neki is, meg a két gyereknek is, a 9 éves Aspi fiúnak és az 5 éves NT lányának is. Igaz, ők olvasták a Rumini könyveket. Én is először szeretném, ha elolvasnánk legalább egy történetet, és talán utána. De ha jól emlékszem, akkor ti is olvastátok.
Süni:
Egyszer szavadon foglak.
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
- labolen
- Nem elérhető
- champ
-
- Nem elérhető
- April
De mi olvastunk is kettőt. Bár neki még bonyolult, többszereplős meseregény, sokszor kérdezgetett, mert nem igazán tudta követni, főleg a másodikat. Ennek ellenére nagyon szerette, kérte. Bízom benne, hogy később is előkerül a könyv, és magának is elolvassa.
De a színházban egy teljesen külön történet megy amúgy, amit direkt színdarabnak írtak.
- sünöcske
-
- Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Labolen: pedig nyugodtan oszd meg a gyerekeket! Tök jó élmény apa -lánya bulit csapni v. csak a fiúk mennek el. Mi is néztünk már moziba különböző filmet a gyerekekkel. Sőt a kötélpályás kalandparkban néztük apáékat a magasban, néztük Andrist és mentünk külön utakon is. Sőt, ha van elágazás, de amúgy a cél ua. akkor van, hogy az erőben is aki akar megy a meredeken, mert levág és van aki hosszabb ideig araszol felfelé.
- labolen
- Nem elérhető
Csak azt nem szeretném, hogy az egyikkel elmegyek moziba, a másik kettő meg menjen mondjuk fagyizni. Lehet én vagyok a túl rugalmatlan, majd gondolkodom még ezen. :dry:
- labolen
- Nem elérhető
bobitafilmfesztival.hu/
Pont most lesz hétvégén az Alléeban, pedig oda terveztük most a fagyizós programot. Ettől függetlenül elmegyünk, remélem nem lesz tömeg pont azon a részen.

Na de aki meg kifejezetten mozizni akarna, annak jó progi lehet.
- Miri
-
- Nem elérhető
Labolen:
Lehet, hogy nálatok is eljön majd ez az időszak, főleg ha majd a gyerekek igénylik.
Ma megnéztük a "Csizmás Kandúr"-t a József Attila Színházban. Egész jó kis előadás volt, Á.-nak nagyon tetszett, úgyhogy szívesen megnézné még egyszer. :laugh:
Hú, már egyre hosszabb a lista, de talán az unokatesói (már felnőttek) elvihetik, úgyis jön a Karácsony, és már kérdezgetik, hogy mit vegyenek, és szerintem ez is szuper ajándék lehet, legalább ők is gyerekek lehetnek újra.
Amúgy maga a csizmás kandúros történet elég bonyolult, főleg egy autista gyereknek. :whistle: Előtte azért próbáltam elmesélni, hogy miről is szól a mese, és így könnyebb volt megérteni.
A színház után elmentünk a Margitszigetre, és nagy örömömre egy csomó mókust láttunk.
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
- sünöcske
-
- Nem elérhető
- Miri
-
- Nem elérhető
Én nem tudok menni sajnos, mert pont akkor lesz a 2 napos szülőtréning (végre van helyem
Kimni:
Átküldtem neked a Macska történetét.
És ti láttátok az Egereket? Milyen volt?
Írtad az Almát... Láttad, hogy a Magyar Színházban van egy darab, az Almaszósz, amelyben "a varázslatos dallamokat az Alma Együttes bájolja a fülünkbe"? Bár nekem nem világos, hogy élőben játszanak-e vagy csak felvételről szól a zenéjük. :whistle:
April:
Ha érdekel titeket is a Macska, neked is átküldöm a történetét, csak küldj légy szíves egy e-mail címet priviben.
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
Azt hiszem, még nem volt az ajánlóban, ha mégis, akkor bocsi:
www.kockakiallitas.hu/
Működő Lego modellek, pl. tablettel irányítható autók és vidámparki játékok. Van mozi rész, lehet simán legózni és van egy olyan rész, ahol némi plusz pénzért működő modellek építhetők. Irtó drága volt, de nagyon tetszett. Z.-nak, volt jópár pörgős játék is.
Több modell nem működött viszont, ez azért kissé zavaró ilyen árszint mellett.
- champ
-
- Nem elérhető
Ma voltunk az Allee-ban a Lego szaküzletben. Baromira tetszett a gyerekeknek, szerintem egész délután elletek volna ott.
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
- champ
-
- Nem elérhető