Programok
- Miri
-
- Nem elérhető
Milyen kár, hogy nem hamarabb voltatok!
Kb. két hete az Elevenparkban kaptunk egy tiszteletjegyet a Kockabirodalomba, a másikat persze meg kellett volna vennünk, de így is lényegesen olcsóbb lett volna. :whistle: Pénteken sajnos lejárt, és nem mentünk el, mert én is beteg voltam és nem volt róla semmi infóm sem, hogy tényleg érdemes-e elmenni. Apával elmehettek volna legalább.
Á.-ék az osztállyal pár hete a Babilon Centerben jártak.
www.babiloncenter.hu/
Megnézték a Világűr titkai, és a Tutanhamon programot, meg a játszóházban voltak.
Neki nagyon tetszett, hogy fel lehetett próbálni az űrhajós ruhát meg sisakot, volt valami űrhajóféle is, ami szintén érdekes volt, de a legjobban a játszóházas buborékozás tetszett neki.
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
Ezt a Babilon Centert már néztem korábban, de azt hiszem, ez nekünk még korai. Pedig engem érdekelne.
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Miri
-
- Nem elérhető
Tervezzük még a Parázsfuvolácskát az Erkel Színházban, de azt csak január elején. Ami nagyon meglepő volt számomra, hogy az emeletre, meg az oldalpáholyokra nagyon olcsón lehet jegyet venni.
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
Ez a Zéró gravitáció c. előadás nagyon jó vizuális, tehát akinek ez bejön, az szeretni fogja, viszont aki nem bírja a villódzást, annak meggondolandó (vagy napszemüveggel esetleg).
Szintén a vizuális cuccokat kedvelőknek jelzem, hogy mindenféle pörgős-villogós játékokkal mászkálnak a mozgóárusok, kb. lehetetlen nem venni.
A gyereknek az előadás nagyobbik hányada tetszett, többek közt a bohóc... Meg a legelső fellépő, aki fénykardozott. (Az nekem is tetszett.) De még majd faggatom, egyelőre próbálom kipihenni magam... Nekem enyhén szólva volt sok. Most legszívesebben egy sötét, csöndes szobában teázgatnék, ehelyett nézhetem a cirkuszban vásárolt villogós-pörgőst.
- Miri
-
- Nem elérhető
Örülök, hogy azért többé-kevésbé bejött Z.-nek, és végig tudtátok nézni.
Nahát ezeket a villogós-pörgős játékokat el is felejtettem. :whistle: Igaz, ott még sosem vettem ilyet, legfeljebb vidéki vásárokon.
Mindenesetre jó pihenést neked, ezek után megérdemled!
Mi holnap megyünk, de szerencsére én jól bírom az ilyesmit.
- sünöcske
-
- Nem elérhető
- Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Fénykardot anno én is szerettem volna még a Dartvödörös időszakban!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Na megnézem ezt a műsort, hátha ráveszem apát! Bár most vmi jégkorong v. kosárlabda kéne, mert Gizmot most ez érdekli.
Miri: Jó szórakozást nektek is hozzá!
- labolen
- Nem elérhető
- 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Mivel volt plusz jegyük, hívtak engem is meg a kicsiket, hogy menjünk. Nagyon tetszett a gyerekeknek, a bohóc tényleg szuper, voltak kutyusok is, az is tetszett a gyerekeknek. L-nak az akrobaták tetszettek nagyon, ahogy egymás vállára álltak.
Én sem szeretem nagyon a cirkuszt, de jó volt látni, hogy a gyerekek mennyire élvezték.
- sünöcske
-
- Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
- sünöcske
-
- Nem elérhető
Találtam a Karinthy színház jövőévi műsorában JAN. 27-én 15kor a sokunk által ismeret gyerekkori mesét MEKK ELEK AZ EZERMESTER-t.
- champ
-
- Nem elérhető
- 9 éves auti fiú, 7 éves nt lány
- sünöcske
-
- Nem elérhető
- champ
-
- Nem elérhető
Tök rendesek voltak: 2-3 féle bérletes előadás sorozat van, de az osztály nem tudott választani, mert egyik sem volt olyan, hogy mind a három előadás tetszett volna a gyerekeknek. A tanítónő felhívta a színházat, hogy az egyik előadást a hárobló, nem lehetne-e elcserélni egy másikra. Lehetett!
- Miri
-
- Nem elérhető
Champ:
Nálunk mostanában mindig a Macska voltam Londonban megy, minden nap meghallgatjuk legalább egyszer a CD-t, lassan kezdem unni.
A Padlást mi bő két éve láttuk a Vígszínházban, de az még korai volt akkor. Elég nehezen bírta Á., főleg az első felvonást, ami közel másfél órás volt. Szóval az még nagyon hosszú volt neki és egyébként is nehezen értette a történetet.
Akkor nem jutott eszembe, hogy fel kellene készítenem rá, hogy legalább előre tudja, hogy mi a történet :whistle: , ráadásul a Wikipédián részletesen le van írva, még az is, hogy mikor melyik dalt éneklik.
Süni:
És ti nézitek a Mekk Eleket? Nálunk ez valahogy kimaradt.
- sünöcske
-
- Nem elérhető
Champ: nagyon leleményes a tanárnő, tartsa meg jó szokását és a színház is, hogy ilyen rugalmas!
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
- sünöcske
-
- Nem elérhető
Andris oly élvezettel nézte anno a Thomas előadást. Néztem a mozi műsorokat is, de hát......
Korizni még nem voltunk, de tervbe van az is! Ja és a tavaly elmaradt szánkózás is veletek, ha idén lesz hó!
Viszont ma turboval megvettük a fát, a maradék ajándékot és a grillcsirkés ebédet! :laugh: Holnap viszont egész napos leszek, ha valakinek fáj a foga! :whistle:
- champ
-
- Nem elérhető
- Miri
-
- Nem elérhető
Hát igen, onnan könnyebb lelépni, de remélem, nem lesz rá szükség és egy jó élmény marad.
Amúgy én is mindig a szélére veszek jegyet, vagy az erkélyre, ha tudok, mert onnan könnyebben kimehetünk, ha éppen szükséges lenne. :whistle:
A barátnőmék voltak az Erkelben öt különböző korú gyerekkel, a János Vitézt nézték meg. Az előadás persze nem tetszett annyira mindegyik gyereknek, de nagyon élvezték a páholyt, meg magát a színházat.
Vasárnap a József Attilában voltunk, a Babszem Jankón. Most is az erkélyre vettem jegyet, az utolsó sorba, mert a múltkor kinéztük, hogy milyen jó lehet ott ülni. Tényleg nagyon jó volt a kilátás,
A darab elég jó volt, de itt-ott unalmasnak találtam, Á. is ásítozott már, elég hosszú is volt, 2x55 perc. A zenés betétek jók voltak, ami azért feldobta az előadást.
Süni:
Örülök, hogy így kedvet kaptál a színházhoz.
- labolen
- Nem elérhető
- 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Színház: Én most láttam az Örkény színházban a Tótékat. Felnőtteknek meg kamaszoknak merem ajánlani, zseniális előadás volt.