Programok
- sünöcske
-
- Nem elérhető
- Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Champ: én se értem a bobot kihagyni! :ohmy:
Lehet, hogy nem jó a szánkótok, lehet hogy a felfújhatós v. a műanyag tepsit jobban szeretné v. egyszerű gatyaféket! Télen kérdezd meg, remélem lesz hó, hogy mivel csúszna!
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
Megkérdezem, igazad van. De nem nagyon hiszem, hogy változtat a helyzeten, miszerint nem szereti a hideget és a havat.
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- sünöcske
-
- Nem elérhető
Andris tavaly felvetette magát mikor esett a hó, de mikor szánkóról volt szó vhogy nem zavarta, hogy az arcába esett.
Velünk kell szánkóznotok, Gizmo lelkesedése biztos ragadós lenne, mi csak azt látjuk lecsúszott és már rohan is vissza, a cseléd meg húzza fel a szánkót! :laugh:
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
- sünöcske
-
- Nem elérhető
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
- sünöcske
-
- Nem elérhető
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
Egy NT gyereket simán be mernék ide adni táborba, mert az állatbemutatózás és a többi program miatt egy kevésbé szociális típus is jól érzi magát (pl. én. :laugh: ), de azért Z.-t nem lehetne beadni. Max. személyi asszisztenssel.
- tomger
-
- Nem elérhető
- Fiaim 19 és 12 évesek (a kicsi érintett)
Milyen tábor működik, az is érdekelne a nagyomnak az utolsó hétre
(Bár nekünk kicsit messze van a center, egy görög teknőst pedig itthon is tart a fiam -ja a nyár folyamán szinte csak én etettem-, de a többi egzotikus állat még lehet, hogy izgi lenne testközelben. Régen a nagyom iszonyat állatmániás volt, mára már csak a képernyők szerelmese...)
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
Kölyökvadon a nevük!
- frog
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
- tomger
-
- Nem elérhető
- Fiaim 19 és 12 évesek (a kicsi érintett)
- sünöcske
-
- Nem elérhető
- Miri
-
- Nem elérhető
Nyílt nap lesz szeptember 28-án a Zách utcai troligarázsban:
www.facebook.com/events/510975382289649/
Sephora, ti ott lesztek? Hátha most nem kerüljük el egymást!
És még egy program autószeretőknek, mi ilyenen még sosem voltunk, lehet hogy fülvédő kellene hozzá :S :
www.renault.hu/wsr
- Miri
-
- Nem elérhető
Ilyenkor sok intézményt, múzeumot, ipari, közlekedési épületeket lehet látogatni országszerte. Az elmúlt években mi több helyen is jártunk, tavaly például be lehetett menni a Kelenföldi villamoskocsiszínbe, de sajnos az most nem szerepel a programban, helyette lehet menni a Fogaskerekű vasút lenti végállomására szombaton. Elmentünk még a Kőbányai pincerendszert megnézni, az nagyon izgalmas volt Á. számára. :S
Korábban voltunk még a Füvészkertben, a Földalatti Vasúti Múzeumban, ide persze máskor is lehet menni, de most ingyenes.
www.oroksegnapok.hu/helyszinek
- sünöcske
-
- Nem elérhető
A Kőbányai pincerendszer is nagyon jó.
Mi voltunk már a Természettudományiban, Sziklakórház, Nemzeti Bankba pénzt verni.
Tavaly viszont nem Bp.-t részesítettük előnybe a tömeg miatt.
- Miri
-
- Nem elérhető
Örülök, hogy eljutottatok a szökőkúthoz és még tetszett is legalább neked!
A Sziklakórházban még nem voltunk, júniusban a Múzeumok éjszakáján láttam, hogy milyen hosszú sor kanyarog előtte, így inkább a labirintusba mentünk. Andrisnak az tetszett?
Most mi is kihagytuk Pestet, mert pont erre a hétvégére beszéltük meg a barátainkkal, hogy elmegyünk hozzájuk Szegedre. Kicsit csalódott is voltam, amikor rájöttem, hogy pont most lesz a KÖN, de aztán arra is, hogy ezt ott is tartják. :lol:
A fiúk elmentek az ottani troligarázsba, meg villamosremízbe. Szuperül meg volt szervezve minden, és tömeg egyáltalán nem volt, sem sorbanállás a 15 trolihoz, amelyeknek a vezetőfülkéjébe be lehetett ülni, és kipróbálni a klf. gombokat. Á. iszonyatosan élvezte, de most szombaton azért a Zách utcai troligarázst ki nem hagyná. :blink:
Fel tudtunk még menni a víztoronyba is, az is elég izgalmas volt, de most nem volt víz a medencében. Volt még egy programunk, megnéztük a Városházát, ahol először kissé megijedtem, hogy egyórás idegenvezetés lesz a pincétől az óratoronyig, de szerencsére Á. egész jól bírta. Persze közben megkérdezte, mikor lesz már vége a beszédnek
- daisy
Vasútmodell kiállítás és játszóház lesz a pestújhelyi Közösségi Házban!
Ha összejön 10 fő, lényegesen olcsóbb a belépő!
www.facebook.com/1esvillamosklub?sk=photos
Üdv. mindenkinek
- sünöcske
-
- Nem elérhető
Nosztalgia MVIII-as Hév szerelvény közlekedik okt.12-én, szombaton Örs vezér tér és Gödöllő között. (jegyár Kerepesig:500ft, Gödöllőig:1000ft kedvezményes jegy 600 és 300ft (3-14év) 3év alatt ingyenes) menetrend: www.bkv.hu
Daisy látom ajánlottad:
Vasútmodell kiállítás és Játszóház lesz a hv.-n Bp.XV., Szűcs I. u.45. szo:10-18, v:10-17
lesz terepasztal vonattal, villamossal, busszal, legóváros, playmobil vasút, RC helikopter bemutató és interaktív játszóház.-én nem messze dolgozom.
Miri: A Sziklakórház nagyon tetszett a betegekkel és ápolókkal viaszból, ott mindig sokan vannak ilyenkor