Beszélgessünk a mindennapokról, sikerekről, problémákról, hírekről, programokról.

Programok

Több
12 éve 9 hónapja #16676 Írta: labolen
labolen válaszolt a következő témában: Válasz: Programok
Tomger: köszi, nekünk ez jó lenne. :) Már küldtem is a férjemnek a linket, hogy betervezzük. :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 7 hónapja #17554 Írta: sünöcske
sünöcske válaszolt a következő témában: Válasz: Programok
Bocsi Andesz a Pólus egéről lemaradtam! :( Nincs már meg.

Budavári Húsvéti Sokadalom lesz megint: 03.30-04.01 Persze csak azoknak akik kitudják zárni az embereket! :whistle:
Én amúgy utálom a húsvétot emiatt kirándulunk mindig + most még egybe esik a tavaszi szünettel + Gizmonappal.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 6 hónapja #18673 Írta: sünöcske
www.mienkavar.hu/

Néhány jó nyári ötletre vevő lennék. Ki tud vmi jót?

Több
12 éve 6 hónapja #18676 Írta: champ
champ válaszolt a következő témában: Válasz: Programok
zo-fi.hu/tataipatara/

Vidéki program, nem messze Budapesttől. Csak azoknak, akik bírják a tömeget!!!!
Érdekes, középkori hagyományőrző fesztivál, elsősorban a háborúkra fókuszálva. Pl. minden évben megtámadják a tóról a várat. Nekünk minden évben tetszik! :)
lesz még rengeteg kézműves kirakodó vásár, lacikonyha, minden, ami a nyári szabadtéri rendezvényekhez kell.

Több
12 éve 5 hónapja #19281 Írta: marcoverde
marcoverde válaszolt a következő témában: Válasz: Programok
Ha van szintén fénykre lelkesedő gyerek, szerintem a planetárium tök jó prog. Marcival többször voltunk, most már azért a tartalomból is érteget, meg érdekli is valamennyire ez a bolygós téma, de korábban szimplán az effektek is maximálisan lekötötték. Legutóbb a 'Nap családját' néztük; ez a planetáriumos égbolt olyan élethű volt, hogy Marci először azt hitte, hogy elintézték, hogy teljesen besötétedjen:) (mondjuk ennyi csillagot soha nem láthatott a fényszennyezés miatt:)

Több
12 éve 5 hónapja #19288 Írta: champ
Marco: mi most készülünk a planetáriumba és pont ezt az előadást néztük ki! Ebben Halász Judit a narrátor?

Több
12 éve 5 hónapja #19291 Írta: marcoverde
marcoverde válaszolt a következő témában: Válasz: Programok
Igen, ez az.

Több
12 éve 4 hónapja #19811 Írta: sünöcske
Szanya ezt Z. figyelmébe ajánlom:https://www.facebook.com/TarzanParkUjpest

a másikat csak azoknak akik bírják a magasságot:http://richpoi.com/cikkek/hazai/europa-legnagyobb-mobil-oriaskereke-all-az-erzsebet-teren--kepek--video.html

Több
12 éve 4 hónapja #19812 Írta: Szanya1
Szanya1 válaszolt a következő témában: Válasz: Programok
Ez nagyon szuper!!! Süni, hogy Te mindig milyen jókat találsz! :cheer:
Ezt hétvégére betervezzük. :) :) :)

Több
12 éve 4 hónapja #19833 Írta: sünöcske
Múzeumok éjszakája lesz! muzej.hu/

Mi vmi vidékit nézünk ki a tömeg miatt, bár Andris türelmes, nem úgy mint a bátyja és az anyja. :whistle:
Szanya este talán már nincs dögvész!

Több
12 éve 4 hónapja #19844 Írta: sünöcske
Tegnap voltunk Pécelen a Ráday-kastélyban. Más azt mondaná:-Tűzön, vízen át!
Mi azt mondtuk:- Dacoltunk esővel, jéggel! Megérte!

Több
12 éve 4 hónapja #20421 Írta: Miri
Miri válaszolt a következő témában: Válasz: Programok
Sünöcske, mi is voltunk a Múzeumok éjszakáján Pesten.

Voltak olyan helyek, ahol nagy tömegek voltak, így kihagytuk a Cirkuszt és a Sziklakórházzal sem próbálkoztunk. :(

Szerencsére a Budavári Labirintusnál nem volt sorbanállás, így be tudtunk menni. Á.-nak ez tetszett a legjobban :) (megnéztük még a Szépművészeti és a Hadtörténeti Múzeumot is). Voltunk már itt korábban, még az előző üzemeltető idején többször is, mert Á. akkor is nagyon élvezte. Régen ingyen be lehetett menni a MÁK kártyával kísérővel, most az szerepel a honlapjukon, hogy fogyatékkal élőknek ingyenes, sajnos kísérőről egy szó sincs. Mivel most karszalagunk volt, így nem tudom, hogy mi a helyzet.
www.labirintusbudapest.hu/

Láttátok már az új szökőkutat a Margitszigeten?
Mi hétfőn megnéztük, nagyon látványos az egész. :) Érdemes megnézni és meghallgatni.
Lefotóztam a szökőkút működési rendjét, idemásolom:
10.30 - 4 dalra komponált bemutató
17.00 - 4 dalra komponált bemutató
18.00 - teljes zenelista lejátszása
19.30 - 4 dalra komponált bemutató
21.00 - teljes zenelista lejátszása
Zenelista:
Vivaldi: Négy évszak - Tavasz
Simon és Garfunkel: Cecilia
Verdi: Nabucco - Rabszolgakórus
C. C. R.: Who'll Stop The Rain
Brahms: Magyar Táncok 1. tétel
Shadows: Kon-Tiki
The Rolling Stones: Let Me Down Slow
Bocelli: Time to Say Goodbye

Több
12 éve 4 hónapja #20422 Írta: Miri
Süni, ti kipróbáltátok már az Óriáskereket?

Á. felült az apjával meg a barátainkkal az egyik szombat este, és épp akkor várakoztak ott a másik sorban Annapetiék is. Á. kérdezte is, hogy ugye ezt az élményt is megírja majd az anyukájuk??? :laugh:

Á. egyébként nagyon élvezte az Óriáskereket, és most arra gyűjt, hogy még egyszer felülhessen velem is nappal (én előre megfontoltan nem ültem fel velük, gondoltam, hogy imádni fogja és szeretné még egyszer).

Több
12 éve 4 hónapja #20448 Írta: sünöcske
Sajnos az Óriáskerék egy álom, mert a férjem nem aktivizálja magát. Lehet, hogy meg kell ragadnom és elcipeltetnem magam és feltuszkolnom a kerékre, mert én betoji vagyok. :laugh: Pedig ők tuti élveznék.

Láttam már a villamosról, szívesen meghallgatnám! Nem volt rajta, hogy meddig lesz?
Még egy romantikázásra is tök jó. :blush:

Több
12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja #20450 Írta: Miri
Gondolom, hogy ez folyamatosan megy majd kb. októberig, amíg tart a jó idő. A régi is így működött.
Azt kifelejtettem, hogy egyébként 10-22 óráig működik a szökőkút.

A romantikára lehet, hogy az esti időpont a legjobb, amikor már ki van világítva, persze csak ha bírjátok a szúnyogokat. :silly:
Mi tervezzük, hogy szombat este, amikor a nővérem nálunk lesz, megnézzük. :blink:

Tegnap egy új szökőkutat néztünk meg a Kolosi téren, a különlegessége az, hogy a középső körben 22 kis cső van, amikből vízporlasztással jön elő a víz kb. 10 percenként. Kicsit olyan, mintha hirtelen köd gomolyogna. B) Ez nekem is nagyon tetszett!

Több
12 éve 4 hónapja #20451 Írta: sünöcske
Köszi a szökőkút javaslatokat! Sajnos most Győrben pont a szökőkút tetejére tették a műjégpályát! :angry: Jó volt a korcsolya is, de nem lehetett volna kicsit odébb?

Ha Gizmo visszajött az orvostól indulunk a Balatonra 1nap. Fürdés, kilátó, bobozás, kötélpálya a cél. :)

Miri a jeled nem helyes! :blink: helyett :silly: ! ;)

Több
12 éve 4 hónapja #20468 Írta: champ
Ha már víz, erről a játszótérről most hallottam a híradóban:
www.kisalfold.hu/kepek/gyorben_az_orszag..._jatszotere/2033772/

Majdnem olyan, mint az esztergomi Duna Múzeum!

Több
12 éve 4 hónapja #20474 Írta: sünöcske
Champ: már csak az a kérdés télen, hogy használják ezt a drága játszót, amúgy a többi évszakban tök jó!

Több
12 éve 4 hónapja #20476 Írta: champ
Májustól szeptemberig üzemel

Több
12 éve 4 hónapja #20478 Írta: sünöcske
Na akkor még gumicsizmában se lehet faleveleket úsztatni. :( Ennek ellenére örülnék egy ilyennek a közelbe, bár a fiam az uborkák mellett is szeret tapicskolni, mikor árasztunk. :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.351 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum