Programok
- sünöcske
-
- Nem elérhető
- Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Mi korizni, vonatozni, kölyök parkozni és persze fürdőzni is szoktunk. Vagy vmi Alma koncert féle ha van.
A mozi sajnos anno a Thomasos előadással kimerült, mert sajnos az érdeklődési kör kicsi.
Bábelőadásban valami nagyon interaktívat tudok csak elképzelni, de akkor meg a kölykök nagyon kiabálnak.
Különben az otthoni mozizás se rossz. Múltkor néztük meg a nagy fiam kis kori videóját. Andris csak oda-oda kukkantott, de láttuk rajta a meglepődést, hogy Dávid hangja jön egy kisgyerekből. - Akkor most, hogy van ez? :ohmy:
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
A játszóház az jó, ha kapok majd levegőt, megyünk. (Az ezredik náthám idén.)
Igen, a Bábszínházban emlékszem, hogy állandóan ordítanak a gyerekek.
:laugh: Jó ötlet, előszedem én is a babakori videókat.
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- champ
-
- Nem elérhető
- 9 éves auti fiú, 7 éves nt lány
Miskolcon voltunk az ünnepek között, mindig megyünk a barlangfürdőbe, most rengetegen voltak! :S Azért így is jó volt! Moziban is voltunk, megnéztük az Öt legendát. Nekem nagyon tetszett, jó, a gyerekeknek is!
Rábeszéltek a kölykök minket egy bobozásra is, majdnem ráfagytunk a bobokra!
A korizás nálunk is elő van jegyezve, várjuk, hogy befagyjon a Dunán egy holtág.
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
A bobozás jogos kérés, ha már hó nincs!
- champ
-
- Nem elérhető
A bobozás! Hát igen, nálunk még nem esett annyi hó, hogy olyan képet tudjak róluk készíteni, mint Tomger G.-ről! Pedig már nagyon várjuk!
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
Mi meg voltunk játszóházban. A dunakeszin lévő átköltözött a Buy Waybe, azt néztük meg, de sejtettem, hogy nem fog neki tetszeni, mert a legutóbbi két alkalommal, mikor játszóházban voltunk, nem akart semmit se csinálni, csak ment kifelé. Most is ez volt.
- champ
-
- Nem elérhető
Ettől függetlenül nekünk mindig nagy élmény a barlangfürdő!
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
Hú, hát az tényleg elég stresszes lehet.
Kint hagytuk az ajtó előtt a kismotort és ahogy megyek el mellette, mindig konstatálom, hogy idén már nem lesz jó, ha keréken akarom látni a gyereket, akkor muszáj biciklit venni neki. Ezzel viszont két gondom is van. Az egyik, hogy amilyen a kudarctűrése, pont 10 másodpercig fog rajta tartózkodni, mivel ha nem megy valami elsőre, akkor már hagyja is abba. Az utcán meg elég érdekes lenne visszarángatni a bringára és erőltetni, hogy tekerje. A lakásban meg nem férnénk el. A másik meg, hogy nyilván megtanulná előbb-utóbb, de akkor meg rohanhatok mellette, mert itt életveszély biciklizni. Vagy kizárólag töküres játszótereken lehetne. Próbálom rávenni a gördeszkázásra (mert az sokkal biztonságosabb és kisebb is, ha nekem kell hazavinni, az könnyebb, mint egy biciklit tolni), de arra se hajlandó, alkalmanként megpróbálja egyszer és slussz.
- champ
-
- Nem elérhető
Viszont az akkus kisautó működtetésére rájött és az már ügyesen megy, azt nem adta fel. Rolival próbálkozunk. Biztos vagy benne, hogy a gördeszka biztonságosabb? Szerintem azzal is marha nagyokat lehet esni... Viszont hazacipelni tényleg könnyebb!
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
A roli is nagyon veszélyes szerintem. A játszón látom, mekkorákat esnek vele.
Az akkus kisautóra én is gondoltam, de az aztán tényleg komplikált így a városban. Meg egyáltalán hova tenném?
- sünöcske
-
- Nem elérhető
Szanya: kérdezni is akartam milyen programot találtatok. Biciklit és rollert próbáljátok ki egy Decathlonban. Andris csak utazó akar lenni a bicajon emiatt vettünk neki egy cangát és egy utánfutóval csatlakoztatjuk össze a Feriéhez.
Amúgy mindegyikkel az a gond, hogy figyelni kell!
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
Decathlonban szoktuk próbálgatni.
Az oké, hogy figyelni kell, de rohanni is! Na az nem megy.
- champ
-
- Nem elérhető
Róma: én 25 évesen voltam ott, gyalog jártam végig az egész várost és azóta is vágyom vissza! Életem egyik legjobb utazása volt!
Akkus kisautó van az unokatesóknak, ott szokott a fiam játszani vele.
- sünöcske
-
- Nem elérhető
Róma: nem egy napos, mert mindenhol ott hagytak valami ősi dolgot.
Szanya: már megint kondi problémával küszködsz? :whistle:
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
- champ
-
- Nem elérhető
A kedvenc helyem, amit láttam Olaszországból, az mégis Assisi. Mintha vissza mentem volna a középkorba!
- sünöcske
-
- Nem elérhető
polus.hu/esemenyek
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
- Andesz
-
- Nem elérhető
- tomger
-
- Nem elérhető
- Fiaim 19 és 12 évesek (a kicsi érintett)
www.corvin16.hu/index.php?content=mmct&ctid=981#ct