Nemrég írtam, hogy Á.-val elmentünk a Színházak éjszakája programra. Azóta egyfolytában azzal nyaggatott, hogy mikor viszem már el színházba.
Két hete megnéztük a Kolibri Színházban a "Macska voltam Londonban" zenés darabot. Nagyon szuper előadás volt, mindkettőnknek nagyon tetszett, valószínű, hogy megnézzük újra.
Az ajánlott korosztály 7-10 év, így inkább én is a nagyobb gyerekeknek, kisiskolásoknak ajánlanám.
kolibriszinhaz.hu/repertoar/macska-voltam-londonban/
Ha valakit érdekel, szívesen írok róla többet is, mert szerintem a mi gyerekeinknek jobb, ha minél több infójuk van előzetesen.
A kisebbeknek, (de még a kisiskolásoknak is jó lehet) inkább a "Bors néni " jöhetne szóba ugyanitt. Á.-ék tavaly az osztállyal látták, és nagyon tetszett a gyerekeknek. (Úgy tudom, hogy már 20 éve sikerdarab.) Ez is zenés, és valamennyire interaktív, volt olyan rész, ahol fel lehetett menni a színpadra és a gyerekeket is belevették a darabba. Á. éppen a szalámi szerepét kapta meg, azt mesélte, hogy beletették valamilyen komódba.
Ezt is szeretné újra megnézni, annyira tetszett neki, meg azért is, hogy nekem is megmutathassa.
kolibriszinhaz.hu/repertoar/bors-neni/
A múlt héten is színházban voltunk. Kaptunk a Vuk gyerekmusical nyilvános főpróbájára jegyet, így megnéztük.
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.