LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Beszélgessünk a mindennapokról, sikerekről, problémákról, hírekről, programokról.

Téma: Programok

Válasz: Programok 10 éve 2 hónapja #32982

• champ
  • champ profilkép
  • Nem elérhető
  • 9 éves auti fiú, 7 éves nt lány
Vadas udvarán is van játszótér, persze nem túl nagy.
A Hidegkúti úton Solymár felé van egy új játszóház, a parkolót még építgetik, de nem tudom, hogy maga a játszóház már megnyílt-e. :unsure:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Programok 10 éve 2 hónapja #32991

• Anya
  • Anya profilkép
Igen, a Vadas udván láttuk, de tele volt visítozó gyerekekkel, és
az én fiam meg sem volt hajlandó közelíteni. Nem barátkozik könnyen.
A másiknak mindjárt utánanézek. :)

Válasz: Programok 10 éve 2 hónapja #32999

• Miri
  • Miri profilkép
  • Nem elérhető
Anya:
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Programok 10 éve 2 hónapja #33005

• Anya
  • Anya profilkép
Miri: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Programok 10 éve 2 hónapja #33068

• Miri
  • Miri profilkép
  • Nem elérhető
Anya:
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Egy programajánló. Fogalmam sincs, hogy mennyire jó, a drótkötélpálya izgalmasnak tűnik:
europark.hu/programok/aktualis_esemenyek...tm_campaign=leonardo

Válasz: Programok 10 éve 2 hete #34178

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
  • Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Tegnap Pilisszántó felől közelítettük meg a Pilisi Boldog Özséb-kilátót. (októberben adták át) Nem kis pályásoknak való mászás volt felfelé, de teljesíthető. Aki nem bírja a sok mászást annak nem kell felmászni a hegy tetejéig, hogy gyönyörű kilátásban részesüljön.

Fent a tetőn találkoztunk siklóernyősökkel és régi tankokat rejtő bunkerrel. Én már fújtattam, mert Gizmo folyamatosan vicces fiút játszott és taszigálni kellett, hogy haladjon. Felérve persze 2x is felment a kilátóba. :ohmy: Visszafelé meg a lejtőn kitalálta, hogy rohamtempóval jön le. Persze láttam elvadult nem normális hapsikat biciklivel felfelé és száguldva lefelé jönni. Viszont popsijuk és a lábuk! :whistle:

Válasz: Programok 10 éve 2 hete #34180

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Süni, nagyon vonzó ez a kirándulás a kilátással a vad ... öööö... természetre!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Válasz: Programok 10 éve 2 hete #34183

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
  • Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Jaj Szanya! Ez elsősorban kirándulás ajánló akart lenni, nem ..... bár így visszaolvasva ;) :laugh: :laugh:

Válasz: Programok 10 éve 2 hete #34193

• zorka
  • zorka profilkép
  • Nem elérhető
Suni, ez jo volt :laugh: :laugh: Jol esett, tenyleg nagyon jot nevettem :laugh:
Nagyon ugyes Gizmo, hogy ilyen kemeny turat vegigcsinalt! Meg persze Te is, bar ezek szerint tenyleg jo volt a kilatas, hat megerte szenvedni :laugh:
Az enyemeknek azt hiszem legalabb egy kilo gumicukrot kellene felajanlani, hogy ilyen hegymaszos turat vegigcsinaljanak...
Lányom 10 éves, fiam 8 éves

Válasz: Programok 10 éve 2 hete #34200

• champ
  • champ profilkép
  • Nem elérhető
Mi tegnap elmentünk a sportarénába a Gyerekvilág kiállításra.
Nagyjából egy kínzással egyenértékűnek éltem meg! Hatalmas tömeg, zsúfolt pavilonok. Szörnyű volt! A gyerekek élvezték, de én du. 1/2 3 körül bedobtam a törölközőt, az ájulás határára kerültem, így hazajöttünk.
Hatalmas respect a férjemnek, ő tavaly egyedül vitte el a két gyereket, amíg nekünk szülőtalálkozó volt.

Tudom, hogy ez egy program ajánló, de ezt most tényleg azért írtam, hogy jövőre eszetekbe se jusson oda menni! ;)

Válasz: Programok 10 éve 2 hete #34201

• Anya
  • Anya profilkép
Champ: Köszi, mert mióta reklámozzák a TV-ben, állandóan azt hallgatom hogy
menjünk el. :S
Az nem volt kifogás hogy milyen messze van.
De most elmondom nekik az élménybeszámolódat! :laugh:

Süni: :laugh: :laugh: :laugh:

Válasz: Programok 10 éve 2 hete #34202

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
  • 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Komolyan mondom, ez a programajánló topic egyre murisabb. :D

Süni: nem így szoktam nézni a kilátást az erdőben, de legközelebb figyelek majd. :whistle: :laugh:

Én is ajánlok valamit: régóta tervezem, BKV-s túra a 4-es metróval az Alleé-ig, ott pedig az emeleten a Jono Yogo joghurtos fagyigyár, mint célpont. Kimni ajánlotta nekünk, egyszer voltunk ott L.-val. Őt úgy megfogta ez az egész, hogy a múlt héten közölte, hogy ő felnőttként ilyen boltos lesz, profin lerajzolta az egészet, még a mozgólépcsőt is. ;)
Tervezem, hogy egyszer családilag elmetrózunk ide és fagyizunk egy jót. :)
Aki nem ismerné: te állítod össze, hogy milyen fagyira, milyen féle szórást raksz, van vagy 50 féle, többféle ízű fagyival, meg öntettel. Nyami... :)

Válasz: Programok 10 éve 2 hete #34204

• champ
  • champ profilkép
  • Nem elérhető
Labolen: Nem ilyen fagyibár van a budaörsi Auchan korzón? Z egy ilyen helyen csokis fagyit enne, esetleg csoki forgáccsal megszórva. G. meg teljesen megzavarodna a bőség zavarában! Köszi a tippet, szerintem mi kipróbáljuk. :)

Ha már édesség: az én gyerekeimnek nagyon bejött a szentendrei marcipán múzeum.

Válasz: Programok 10 éve 2 hete #34208

• Miri
  • Miri profilkép
  • Nem elérhető
Nemrég írtam, hogy Á.-val elmentünk a Színházak éjszakája programra. Azóta egyfolytában azzal nyaggatott, hogy mikor viszem már el színházba. :whistle:
Két hete megnéztük a Kolibri Színházban a "Macska voltam Londonban" zenés darabot. Nagyon szuper előadás volt, mindkettőnknek nagyon tetszett, valószínű, hogy megnézzük újra. :)
Az ajánlott korosztály 7-10 év, így inkább én is a nagyobb gyerekeknek, kisiskolásoknak ajánlanám.
kolibriszinhaz.hu/repertoar/macska-voltam-londonban/
Ha valakit érdekel, szívesen írok róla többet is, mert szerintem a mi gyerekeinknek jobb, ha minél több infójuk van előzetesen.
A kisebbeknek, (de még a kisiskolásoknak is jó lehet) inkább a "Bors néni " jöhetne szóba ugyanitt. Á.-ék tavaly az osztállyal látták, és nagyon tetszett a gyerekeknek. (Úgy tudom, hogy már 20 éve sikerdarab.) Ez is zenés, és valamennyire interaktív, volt olyan rész, ahol fel lehetett menni a színpadra és a gyerekeket is belevették a darabba. Á. éppen a szalámi szerepét kapta meg, azt mesélte, hogy beletették valamilyen komódba. :laugh: Ezt is szeretné újra megnézni, annyira tetszett neki, meg azért is, hogy nekem is megmutathassa. :)
kolibriszinhaz.hu/repertoar/bors-neni/

A múlt héten is színházban voltunk. Kaptunk a Vuk gyerekmusical nyilvános főpróbájára jegyet, így megnéztük.

Válasz: Programok 10 éve 2 hete #34210

• Anya
  • Anya profilkép
Miri: Egy őszinte emberke! :laugh:

Válasz: Programok 10 éve 2 hete #34212

• kimni
  • kimni profilkép
  • Nem elérhető
  • 9 éves az ASes fiam és 7 éves az NT fiam
Miri, köszi az ötletet, én is szemezem a Macska voltam Londonban-nal! Engem érdekel, írsz róla még?
A Bors nénit N látta az ovival 2 éve és irtóra tetszett neki, az nagyon jó ovisoknak szerintem is, autiknak is, pedig akkor N keveset értett még ezekből, de ez bejött neki.

Mi most remélem, hogy megyünk pénteken (és egészségesek leszünk...) az Egerek előadásra a Nemzetibe. Miri, nem jöttök? Még van jegy. (a 15 órásra megyünk) A Minden egér szereti a sajtot feldolgozása, újragondolása, állítólag artisták is szerepelnek benne. Zenés is. Nekem régen a kedvenc gyerekfilmem volt, Darvas Ivánnal indul az eredeti, imádom... látták a gyerekeim is a filmet még évekkel ezelőtt, nem tudom, hogy emlékeznek-e rá.
És a koncertekkel hogy álltok? Nálunk nagyon mennek a koncertek, de mint írtam, N nagyon muzikális. Alma és Halász Judit, ezeket szeretik mindketten, ez utóbbira csak most jutottunk el, sosincs jegy, mire vennék. De még Gryllusra akarok elmenni.

A Vukos válasza Ának nagyon helytálló volt és jó, hogy átlát a szitán már :)

Válasz: Programok 10 éve 2 hete #34213

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Miri, a Bors néniről tudnál írni? Látom, hogy azért kell hozzá szókincs, de esetleg rákészülnék. Csak borzasztó hosszúnak tűnik (100 perc).

Kimni, nekünk sajnos nem mennek a koncertek. :( Pedig én szívesen mennék. Még füldugóval is csak 10-15 percig bírja, ha egyáltalán hajlandó leülni. :(

Válasz: Programok 10 éve 2 hete #34214

• champ
  • champ profilkép
  • Nem elérhető
A Bors néni és a minden egér szereti a sajtot nagy kedvenceim voltak gyerekkoromban. :)
Tök jó azoknak, akik a fővárosban laknak, könnyen elérhetőek a színházak, nekünk ez extra program, akkora rákészülést igényel. :( Pedig a srácok nagyon szeretik!

Válasz: Programok 10 éve 2 hete #34215

• Miri
  • Miri profilkép
  • Nem elérhető
Kimni:
Köszi az ötletet. :) Most nem tudunk menni, mert szombatra már van jegyünk a Csizmás Kandúrra (József A. ), és a jövő hétre is a Hang-Villa titkára (Centrál), ez most épp elég. Majd számolj be róla légy szíves! Lehet, hogy legközelebb arra veszek. :)

A Macskáról majd írok, ha lesz egy kicsit több időm.

Szanya:
Sajnos a Bors néniről nem nagyon tudok többet, mert én nem láttam még, :( csak Á. a sulival. Annyit tudok még, hogy az előcsarnokban kezdődött a darab.

Koncertek:
Régebben nagyon sokat jártunk gyerekkoncertekre, de aztán Á. elsős korában már nem akart menni ilyenekre. Egyszer volt egy csalódása is H. J.-vel kapcsolatban, mert a Bóbitát nem énekelte el, pedig addig az a dal mindig volt (legalább ötször voltunk koncertjén), és utána már nem akart menni. :( Almára is mentünk többször is. :)
Mostanában felnőttkoncertekre járunk, egyik kedvence a Magashegyi Underground, már háromszor voltunk ilyen-olyan fesztiválokon. :)

Válasz: Programok 10 éve 2 hete #34220

• April
  • April profilkép
De jó, Miri, pont tegnap nézegettem, hogy kéne valami színházba menni. :)
Koncerteket az enyém nem szereti, sőt most ott tartunk, hogy CD-t hallgatni sem lehet, pedig van egy csomó gyerekzene (Kaláka, Alma, Kolompos...), és régen sokat hallgattuk is, most lekapcsolja... :(
Oldalmegjelenítési idő: 0.049 másodperc