Autizmus mindennapok
- Glor
-
Az én táplálékaim 90 % -a GAPS kaja, mert magamnak külön nem főzögettek. Nincs itthon kenyérféle, puding és társai. Jelentem, a következőkre nem alkalmas a diéta: fogyókúrának és éhenhalásra. Tartom a súlyom, pedig nem ártana, ha egy két kiló lekúszna.
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- champ
-
- 9 éves auti fiú, 7 éves nt lány
Köszi a felvilágosítást!
Pollen allergiám nekem is van, bőrteszten voltam párszor, és ott is a keresztek száma jelölte az allergia erősségét.
Igen, az Epstein-Bar "A" variánsán túl vagyunk, de ha jól emlékszem, azon a leleten is csak az van, hogy szérum pozitív, a kezelő orvos magyarázta el, hogy az általam nem látott, mért mennyiségből látja, hogy a gyerek kb. 1,5 - 2 éve gyűrte le.
Mi egyébként túl vagyunk egy labor által mérhető összes paramétert magába foglaló vér, vizelet és széklet vizsgálaton is (azt hittem elájul a fiam, annyi fiola vért levettek tőle), és minden eredmény tök normális!
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Glor
-
Kb.: 200 e Ft havonta. Megkérdeztem egy anyukát, aki ezt az irányt választotta, ha hallgatók jönnek terapeutának, akkor valamivel olcsóbb.
Az egyik ismerős érintett anyuka nagyon szimpatikusnak tartja ezt a hölgyet és a Son-Rise terápiát. Most ugranak bele.
Volt már, aki elvégezte nála ezt a tanfolyamot?
www.kapcsolatifejlesztes.hu/#
- Szanya1
-
- admin
Most pl. azt nyomja ahelyett, hogy kérem ezt vagy azt, hogy "azt is van". Korábban ugyanerre szolgált az "odaaaaaaa" (énekelve). Hát ezeket nem tanítottuk.
A TSMT-től ezekben a dolgokban nem történt változás, az meg már akkoriban sem érdekelt különösebben, hogy tudja-e pörgetni az orrán a labdát és hasonlók.
Az viszont egy más kérdés, hogy más gyerekénél mi válik be. Ott már a statisztikát nézve ajánlok bármit. Szerencsére nálatok a tanítás bevált.
- Szanya1
-
- admin
Dreamer, ez tök jó!
Mimmo, drukkolok, hogy jól menjen a dolog!
Mi is elvileg hétfőn már megyünk, bár ma reggel megint hőemelkedése volt a gyereknek, én meg este belázasodtam... Lehet, hogy nem kellett volna abbahagyni az antibiót... Vagy benyaltam egy vírust pluszban (mert eddig nem volt lázam).
- Csibnyusz
-
Eléggé el vagyok keseredve! egy fantasztikus déleőtt után a déli evés őrül katarzisos hisztibe majd anya nyakaában végzőző sírásba torkollott : (
Tegnap evett arakott kelkáposztát és ezen felbuzdúlva ma nem készítettem neki külön spagettit gondoltam vagy megkostólja a zöldbabfőzeléket vagy maradt rakott kel eszik abból.
EMBER TERVEZ, ISTEN VÉGEZ!
Egyikből sem volt hajlandó még egy kanállal sem enni így kimerülten éhesen feküdt le aludni.
Igaz fél 10-kor evett 20dkg csokis tejberizst így azért annyira szörnyen nem volt éhes!!!
Fog ez egyáltalán változni, vagy 2 fajta főétel és kész??
Teljes tehetetlenség. Próbáltam ha eszel lesz mese stb. trükköket de semmi
- HáromMackó
-
- Auti kisfiam 10 éves
Mennyi idős is?
Családunk: apa, anya, három gyerkőc és két kandúrka
Családi szóvivő: anya azaz én
- Csibnyusz
-
- HáromMackó
-
- Auti kisfiam 10 éves
Családunk: apa, anya, három gyerkőc és két kandúrka
Családi szóvivő: anya azaz én
- Dreamer
De nem szabad elfelejteni, hogy a legtöbb tudás nem jön magától. Csak akkor tanul meg egy-egy dolgot, ha találkozik vele.
- gizus
Na, ennek tükrében nem tudom, hogy hogyan kezdjem el. Az biztosan nem fog menni, hogy erőszakkal ráültetem a bilire. Azt meg nem tudom csak úgy elmagyarázni neki, hogy a pisit a bilibe prezentálja.
Vannak állítólag zenélős bilik. Nagyon nem ajánlották anno, amikor az NT gyerekemet szoktattuk a szobatisztaságra, mert állítólag a gyereket eltereli a lényegtől, tehát attól, hogy nem azért pisilünk a bilibe, hogy zenéljen, hanem azért, mert nem a gatyába, vagy pelenkába kell és nincs többé pelenka.
Ez világos is, csak sokszor van, hogy ami NT gyerekek nevelésében nem jó módszer, az egy autistánál esetleg motiváló tényező lehet. Mi a véleményetek erről? Mit csináljak az én makacs természetű kisfiammal?
- Szanya1
-
- admin
- gizus
- Szanya1
-
- admin
- gizus
- gizus
- Szanya1
-
- admin
Nálunk az éjszakai szintén így volt, szép kényelmesen pelusba, aztán 3 éves volt, mikor megelégeltem, levettük a pelust és pár nap alatt leesett neki, hogy nem jó éjjel ágyat húzni. :laugh: Aztán párszor még kivittük éjfél körül, aztán már nem volt gond.
- gizus
- Szanya1
-
- admin
- Dreamer
Más gyereket látott már bilibe pisilni? (ez pl. a bölcsi előnye, hogy ott egymástól látják a dolgot.)