Frissen diagnosztizálva

Autizmus mindennapok

• Luna
Több
1 hónapja 3 hete #61732 Írta: Luna
Luna válaszolt a következő témában: Autizmus mindennapok
A gyerek most ballagott, szoval mar nem jar oda vegulis :) En meg nagyjabol ugynott dolgozom, de volt nemi ezmegaz es kis pitty-putty, szoval most nem kozepiskolas fiakkal dolgozom, hanem kis alsosokkal :) A rahedli fejleszto eszkozokrol en nem tudok semmit sem :) Kicsit el voltam havazva, csutortok ota is probalom kiheverni az elmultakat... egyreszt veeeegre a jol elhuzodott allamvizsga vegere pontott tettem. Masreszt begyujtottem jomagam is nehany diagnozist :) szoval kisse tulzsufoltam ezt az elso fel evet, es gyelore nem latszik, hogy a tovabbiak konyebben mennek majd. Ma pl egesznapos informatikai tovabbkepzesen voltam, kotelezo volt... holnap egy autis rovidke is befigyel delelott, de lassan ideje lenne kicsit lelassitani.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Szanya1
  • admin
Több
1 hónapja 3 hete #61733 Írta: Szanya1
Szanya1 válaszolt a következő témában: Autizmus mindennapok
Luna,
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Luna
Több
1 hónapja 3 hete #61734 Írta: Luna
Felvetztek vegul gimibe de hallani sem akar rola, szoval jo esellyeloda nem megy. Azert holnap beiratkozumk... ahova menni szerett volna oda nem sikerult, mert jo autis modon elcseszte az irasbelit. kertem meltanyossagit, na kisse szabalytalan modon es masra hivatkozva elutasitottak, szoval most eppen keszulok elkuldeni az összefoglalomat az Oktatasi Jogok biztosanak. Sok remenyt nem fuzok hozza...de ha megis, akkor tanulhat informatikat (amugy ugye 7 eve programoz, abszolut elszant es elkotelezett es mehg auti rofiljahoz is pont passzol). Ha nem, akkor valoszinuleg orszaghatart lepunk...
Hat erost meg lennek lepve ha az osztaly ahol tanitok valami nagy akarmit is kapna, de allok elebe... ha meg itt leszek ugye :) 
Diagnozisok... hat hogy veszesek e? dontsd el te: ADHD mar papiros, az auti meg ott log kifelel alola, csak azzal meg kellfutni hozza talan ket plusz kort, mert elozoleg arra direktben nem teszteltunk. 
A labzsibbadas nem jo, volt mar nekem is olyan, es akkor hatasos volt a raalvas :) Ebben a korban mar gyakran elofordul, hogy jon valami sorscsapasnak tuno ujdonsag, aztan nehany nap vagy 1-2 het utan tovabball :) Persze van, hogy marad... de ilyen tovabballos ertelmetlen fajasom volt mar nehany.

• donpepe9
Több
1 hete 1 napja #61735 Írta: donpepe9
donpepe9 válaszolt a következő témában: Autizmus mindennapok
Mekkora pörgés van itt. Sajnálom hogy ennyire lelassult a fórum.
Ahhoz képest, hogy egyre több autistát diagnosztizálnak, nincs új tag.
Mi éljük a kis életünket, a nehézségekkel és a sikerekkel együtt.
Most nyelvvizsgáztunk, ez pozitív, de egyre kevésbé hiszem azt hogy önálló teljes életet élhet a gyerekem.
Olyan kevés eltérés kell ahhoz, hogy kirekesszék, neki meg aztán vannak külömbségei.
Igazságérzet 100 százalék, feladattudat 150 százalék, érdeklődés mások iránt 0 százalék.
Sajnos játék, bicaj, közösség nem érdekli. Minden programot max fél óra alatt megún.
Egyetlen állandó a tenger. Ezzel lehet motiválni.

• Szanya1
  • admin
Több
1 hete 2 órája - 1 hete 2 órája #61736 Írta: Szanya1
Hozzászóló nincs, új tag minden nap van. Mondjuk passzolom, hogy mit néznek. Semmit nem tettem fel mostanában. Egy csomó témában lehetne cikket írni, van egy jó pár draftban, de hálátlan ez a munka. Teli van a fb önjelölt okosokkal, őket nem tervezem inspirálni, az AI-nak meg miért adjak anyagot. 

Donpepe,
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Luna,

• Luna
Több
5 napja 7 órája #61737 Írta: Luna

• Szanya1
  • admin
Több
5 napja 5 órája #61738 Írta: Szanya1
Luna,

Ha esetleg valakit érdekel, mert vizuál fixációja van a gyerekének: www.aurabay.hu/
Elég királyság, nekem nagyon tetszett.

• donpepe9
Több
4 órája 1 perce #61739 Írta: donpepe9
donpepe9 válaszolt a következő témában: Autizmus mindennapok
Szanya.
Gyermek nyelvvizsga, Cambridge.
Ő is mindig talál valami olyan érdeklődési kört, amit legmélyeb szinten elemezni akar. Én ezt pozitívnak értékelem.

• Szanya1
  • admin
Több
3 órája 11 perce - 3 órája 3 perce #61740 Írta: Szanya1
Donpepe,

Oldalmegjelenítési idő: 0.363 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum