Autizmus mindennapok
- kimni
-
- 9 éves az ASes fiam és 7 éves az NT fiam
Akkor újabb témába lehet beleásnom magam, bravo. Nekem kell nyilván kikutatni, hogy miket kell nézni az EEG-n, hogy mit jelentenek ezek a hullámok, hogy a tünetei alapján lehet-e potenciális probléma.
Ha valamiért, akkor a magyar egészségügy, az orvosok mentalitása és bunkózása miatt mennék el ebből az országból.
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- kisstim
-
Mi használunk a férjemmel Teamviewert, van is a gépen. De az csak úgy működik, ha a távoli gép épp be van kapcsolva, és pont abba a felhasználói fiókban vannak bejelentkezve, ahol dolgozni akar (azt hiszem váltani távoli gépről nem lehet), és a kódot megadják.
Szóval sztem egyszerűbb, ha hoztok magatokkal laptopot, netbookot, stb. van wifi, szóval lehet használni.
Ha hozol fejlesztő játékot, megköszönjük, a házi készítésű fejlesztő füzetek kifejezetten nagyon érdekelnek, de fejlesztő játékok is.
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- kisstim
-
- mimmo
- kisstim
-
- kisstim
-
- Dreamer
Ebben ne legyél olyan biztos, mert a fiam pl. állandóan a másik termekben akart lenni, mert ott olyan játékok vannak, amikkel még nem játszott.
- Dreamer
De mai a szívzűröket jelenti, ott sajna ez van. nekem is voltak problémáim tavaly tavasz végén nyár elején. Elmentem dokihoz, szív ultrahangon nem látott semmit. Erre rám raktak egy 24 órás EKG-t, de megmondták ebből is csak akkor lesz valami, ha ez alatt a 24 óra alatt produkálom a tüneteket. De ez persze nem történt meg. Közben elmúltak a tünetek, így aztán hagytam az egészet a fenébe.
Persze egy kisgyereknél ezt így nem lehet.
- HáromMackó
-
- Auti kisfiam 10 éves
Családunk: apa, anya, három gyerkőc és két kandúrka
Családi szóvivő: anya azaz én
- Szanya1
-
- admin
Idegesítő. :dry:
A TimeTimer nagyon jó, Delejben van, de kisfiam kiviteti a többi órával együtt... Őt ne stresszeljék... :laugh: Mi csak a leszedős időjelzőt használjuk most, de nagyon ritkán, meg ha valamit szeretnék, hogy pontosan tudja, hogy mikor történik, akkor kirakunk neki digitális órát, a napirendje mellé meg post-it-en odaírom, hogy mikor kezdődik az a program, és figyelmeztetem időnként, hogy nézze az órát. Ez időtartam jelzésére nem alkalmas, viszont mégis bevált.
Labolen, még nem akarok kattogni rajta, majd májusban körvonalazódik a dolog, ami előtt még próbálok intézni valamit. Nem drámai, de nem jó fordulat várható.
Jók, amiket mondtak Latkáról!
Szerintem is hozzál amit gondolsz, én kíváncsi vagyok a hand made cuccokra!
Kimni, ez tényleg tragikus, ami itt megy.
Kisstim, én laptopot már nem cipelek, így is sokat kell majd cuccolni. (Meg amúgy sincs rajta a BM, valamiért nem tölti be a lemezről a gépem.)
A BM manualt küldöm mindjárt.
- Szanya1
-
- admin
Benne van a magyar verzió.
Dreamer, az én fiam is imád más csoportokba menni.
Nekem is szokott lenni ritmuszavarom. Mivel OEP finanszírozottan csak hülyének néznek, bunkóznak és folyamatosan gyomortükrözésre akarnak küldeni, ezért elmentem egy vagyonért privát UH-ra. Persze abban a 10 percben nem produkáltam semmit. Azt mondta az orvos, hogy valami ionháztartási zavar lehet. ??? Ennyiben maradtunk.
HáromMackó, nálunk is összevont csoportok lesznek, de dolgozik az asszisztensünk, úgyhogy mehetünk bármikor. Mindamellett majd igyekszem úgy szervezni, hogy akkor menjünk, amikor a mi óvónénijeink vannak.
- HáromMackó
-
- Auti kisfiam 10 éves
- Szanya1
-
- admin
- kisstim
-
Szanya, köszi!
- Dreamer
- HáromMackó
-
- Auti kisfiam 10 éves
Amiért átvinném másik oviba, az az ott tölthető időtartam lenne, mert nincs garanica arra, hogy a másik oviban nem lesz ilyen-olyan óvónő, vagy dadus, aki szörnyszülöttnek, vagy legalábbis kerülendő, eltaszítanivaló problémának lássa a fiamat.
- kimni
-
A ritmuszavarra: van ez a holter, azt szokták feltenni, ha ez érdekel, akkor ilyet próbálj szerezni, ezt 3 napig is felteszik - ebben a 3 napban érdemes kiprovokálni egy ilyen zavart.
Köszi a Bethesdát, oda fogunk menni, mert egy ismerősöm ott ajánlott pont neurológust! Vagy magánba, még nem tudom... nem akarok többet kockáztatni ezzel a 10 másodperces vizittel, nekem ehhez tényleg nincs tartalék energiám. (amúgy a kicsinek van ez a baja, ő az NT)
- Szanya1
-
- admin
Valamit hallottam erről a holterről, meg mintha azt is lehetne talán privátban is. Csak az a baj, hogy gőzöm sincs, mikor jön ilyen ritmuszavar. Vannak időszakok, mikor naponta több is van, és van, hogy egy csomó ideig nincs. Volt egy ismerősöm, akinek szintén ilyen megfoghatatlan ritmuszavara volt, aztán egyszer az egyik nem ugrott vissza, intenzívre került és 3x ütötték ki, mire helyreállt, de előtte napokig pörgött ezerrel a szíve. Azért ezt lehetőség szerint nem próbálnám ki, mivel 3 kórház intenzív osztályát is láttam már és az egy rémálom.
- kimni
-
Ilyen ritmuszavara van a kisebbikemnek. De ez gyerekkorban veszélyes, felnőtt korban csak ritkán az - az ismerősöd hogy hagyhatta napokig így verni a szívét? Jó, hogy nem omlott össze a keringése... ez az egy az alap, ha előfordul egy roham és nem szűnik spontán 1 órán belül, akkor irány az orvos azonnal. És akkor biztosan nem jut el az ember (felnőtt biztos) az intenzívre. Ha van ilyened és nem szűnik, akkor a vágusz reflexet kell valahogy előhozni, ijesszen meg valaki, próbálj félrenyelni
- Dreamer
Mivel a köhögéshez eleve összerándul a mellkas, és benne a szív is. Van, aki még szívinfarktus esetére is ajánlja, hogyha a beteg észnél van, akkor köhögjön, mert ezzel vért pumpál. Én nem szeretném kipróbálni ...