Autizmus mindennapok
- Edina 21
-
- Fiam 13éves,Lányom 17 éves
Hát igen :laugh: a lányom
Nem átlagos Tini , már most meg van tervezve a következő kb.15 éve .Pontosan eltervezett mindent , kikereste a megfelelő iskolákat a neten, megnézte milyen tantárgyakból lesz felvételi , azt is kik tanultak ott akik híresek lettek .
Pontosan tudja , hogy fogja elérni az álmait .
Híres divattervezőnek készül és Párizsban fog élni .
Rajz tanár szerint tehetséges .
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Glor
-
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- tomger
-
- Fiaim 19 és 12 évesek (a kicsi érintett)
Minden meglesz, amit csak akar!!!
- Edina 21
-
- Fiam 13éves,Lányom 17 éves
Ezek a "nagyszabású"
Mindent aprólékosan eltervezett miután infókat begyűjtötte a netről.
Emellet volt még ídeje sokat olvasni és a kedvenc magyar festőjéről elovasni mindent és leírni az életét fogalmazásban .
Nagyon szereti a tudományokat és a művészetet .Na meg a számítástechnikát.
Egyik reggel , azzal jött , hogy :
-Anya Te mit szólsz a relatívítás elméletéhez ?!!
-Reggel 7-kor gyakorlatilag semmit . :laugh:
Annyira foglalkoztatta , ez a téma , hogy iskolában felírta a táblára a képletet .Azt hitte majd mást is érdekel .Jól kinevették és elnevezték kistudósnak a színésznő "becenév" mellet .Nagyon szeret szerepelni , de egyébként is "szimpadias" bír lenni a viselkedésében . Erős gesztusokkal és mimikával . Emmelé jön a felnőttes beszéd és a tudomány .
Mindent megtanult autizmus téren . Nagyszerűen alkalmazza az öccsével kapcsolatban is .Neki is van napirend és folyamat ábra és emlékeztető kártyák.Gyakorlatilag ,mivel az öccsét kisérgetnem kellet iskolába , reggel 6,30-17,00-ig egyedül volt otthon 11 évesen .Legyőzte a félelmét és fantasztikusan sikerült megtanulnia az önállóságot . Mindenhez volt vizuális segítsége .
Fantasztikus kis csajszi . De sok dolgot kell még megtanítani és elmagyarázni neki . Sok az íratlan szabály az életben .
- mimmo
Természetesen kérdezhetsz.
mimmoka@freemail.hu
- mimmo
Gyorsan lezajlott nálatok a farsang. Nálunk még csak most következik sorban egymás után. És még a jelmezeket is le kell gyártanom..... :blink:
Közben pedig Ádámnak gyártok különféle dobozokat és "tépőzáras könyveket". Nagyon tetszik neki. Egy spanyol nyelvű oldalon találtam az alapötletet. Nagyon beindult a fantáziám, csak az időm kevés.
- Szanya1
-
- admin
- mimmo
De keresem.
Ha más nem, akkor kicsit később a másikról.
- Szanya1
-
- admin
Integráció vagy sem témában találtam ezt: www.sulinet.hu/tanar/kompetenciaterulete...etpalyaepites-02.pdf
Még nem olvastam végig, de elkeserítő már az eleje is.
- mimmo
horizontemanquehue.blogspot.com/
Közben pedig az adott típusú könyv használatáról találtam másik két kis videót is jobb minőségben.
- mimmo
- Szanya1
-
- admin
- glevike
- mimmo
Remélem, a farsangi jelmezekhez is ilyen ihletet kapok. Ha végre mi is túl leszünk rajta, akkor nekiállok néhány új könyvnek, mert ez az egy, amit csináltam, nagyon tetszik neki. Hurcolássza magával.
- Szanya1
-
- admin
Nálunk az oviban volt egy tehén (vagy dalmata?).
- mimmo
Persze elküldöm a hét első felében valamikor, bár csillog a laminálás miatt a kép. Majd nappali fénynél talán normálisabban is sikerül lefotózni. Csak meg kell találnom a fényképezőgép átjátszókábelét.
Szerintem nem bírok magammal, és biztos készítek még valamit/valamiket a napokban. Ha jól sikerül, és a kisembernek is tetszik, elküldöm majd a nyomtatható sablont is, hátha más is kedvet kap hozzá.
- Szanya1
-
- admin
- Glor
-
Ez milyen jó ötlet!!!!!
Jázmin ehhez még pici, de több video van még ettől a csapattól! :lol:
Edina, engem is szinésznőnek neveztek, de én bóknak vettem. Nagyon különleges kislányod van, és még az Öccsének is segít!!! El vagyok ájulva!!!
- mimmo
De gyűrűs könyvbe is lehet rakni így a lapokat, amiben 4 gyűrű van. Mert úgy felezhető álló A4-re és fekvő A5-re.
- Glor
-